perjantai 18. toukokuuta 2012

Onni ja Tuuti


Kesäkuu koittaa pian ja tidättekös mitä?! Valion lastenruoka- uutuudet tulevat kauppoihin! Olen tästä asiasta niin iloinen, että lastenruokahyllyille saadaan aitoa suomalaista Valiota! JES!! Usein kuluttajia huijataan kotimaisuudella, esim. raaka-aineet tulevatkin jostain muualta. Mutta tämän tuoteperheen raaka-aineet tulevat täältä, Suomesta.


Tuuti- äidinmaidonkorvike valmistetaan kotimaisesta lehmänmaidosta. Korviketta varten on kehitelty uutta teknologiaa joka mahdollistaa tuoreen maidon käytön. Tätä korviketta ei siis valmisteta mistään maitojauheesta... Kiva juttu, että mekin kerkeämme näitä kokeilla ennen siirtymistä tavalliseen maitoon :) Meidän Akusti juo muuten Nestlen Nan- korviketta. Inhoan Nestleä yli kaiken, mutta se on ollut ainoa korvike joka on hänen masulleen ollut riittävän hellävarainen... Nyt hän on jo sen verran isompi, että luulen tämän Tuutin käyvän oikein hyvin :)


Tässä koko tuoteperhe :)


Onni- puurojen viljat ovat kotimaista täysjyväviljaa :) Nämä voisivat olla näppäriä kesämökillä... Osa puuroista on muuten täysin lisäaineettomia!Onko teille tärkeää kotimaisuus ja mitä tuntemuksia Valio brändinä teissä herättää?? Meille Valio merkkaa paljonkin... Sukumme maitotilalliset myyvät maitonsa Valiolle ja tätä kautta saavat elantonsa... Niin kauan kun minä täällä maanpäällä hengitän niin meidän jääkaappiin ei Arlaa tule :D

4 kommenttia:

Aimi kirjoitti...

Vähän siistiä! Tämä uutinen on minulta mennyt täysin ohi! Vaikka talossamme ei pieniä lapsia olekaan, tämä on silti aihe, joka ilostuttaa! Kotimaisuus kunniaan! :)

Kivaa viikonloppua!

-Tiina

- A - d - é - a - kirjoitti...

Lauantai huomenta! Joo ihan mielenkiinnolla odotan minäkin noiden saapumista kauppoihin. Tuo maitopohjainen korvike kuulostaa hyvältä välivaiheelta siityessä oikeaan maitoon. -Tiina

Tiitiäinen kirjoitti...

Täällä ollaan ihan samalla kannalla; meidän maitotuotteet tulee Valiolta tai joltain muulta pienemmältä meijeriltä.
Siksipä olin myös iloinen kun Valio tuo oman tuoteperheensä markkinoille- juuri sopivasti kun meidän pikkukaveri alkaa korvikkeita käyttää:)

-Postauksia lukenut, laiska kommentoija-

Hanna kirjoitti...

Kaksi kuningasta Tiina: Minuakain ilostuttaa tällainen asia, kovastikin :)

Tiina: Täällä lasketaan jo öitä ;)


Tiitiäinen: Meidän pienen täyttää heinäkuussa vuoden, onneksi nämä uutuudet kerkeää kauppojen hyllyille ennen sitä :)