perjantai 25. toukokuuta 2012

Meidän esikoinen, se pieni suuri


Meidän 6- vuotias esikoisemme on rauhallinen, mietiskeleväinen ja harkitsevainen. Kyllä hänestäkin virtaa lähtee kun kone pääsee kunnolla käyntiin, on vaan vähän hitaasti syttyvää sorttia. Hän on tarkka ja pitää siisteydestä. Hän on myös herkkä ja parahtaakin itkuun jos mikään ei luista mm. väsyneenä. Ei kuitenkaan puhu tunteistaan itse, ei kai hänen ikäisensä vielä kuulukaan... Hän osaa olla todella vitsikäs. Vaikka onkin rauhallinen, mutta suuttuessaan oksat pois! Hän ei lepy helposti. On välillä todella itsepäinen! Hän nauttii välillä hiljaisuudesta ja tykkääkin touhuilla itsekseen. Hän on meidän perheen ainoa vasenkätinen. Hän on huomattavasti arempi kuin meidän keskimmäinen. Pitää kovasti myös liikunnasta ja kuuntelee Popedaa... Piirtelee, värittelee ja on innokas opettelemaan kirjaimia. Hän aloittaa esikoulun suomalais- venäläisessä esikoulussa, jota jo kovasti odottaa.


Tässä meidän harvahampainen esikkomme :) Toissapäiväisen päiväkotipäivän jälkeen hän tuli kotiin tulitikkuaski kourassa. Meidän poikien päiväkoti-täti oli napannut tahdonvoimalla kiinni olevan hampaan irti. Meidän esikoinen kertoi edellisenä iltana, että päiväkodin M ottaa häneltä hampaan pois ja niin teki :) Eilen vieressä oleva hammas jäi kiinni ruisneppariin aamupalapöydässä.



Meidän E rakastaa Legoja!! Hän osaa rakennella ilman ohjeita vaikka mitä. Lisäksi ohjeistakin luku onnistuu ja päivä päivältä toistaan hienompia legorakennelmia ilmestyy poikien huoneen lipaston päälle. Hänen mielestään niitä ei voi koskaan olla liikaa... Eilen ei meinannut malttaa ulos lähteä kun majakan rakentaminen oli kesken. Suostuttelun jälkeen lähti ulkohommiin kuitenkin. Ei kyllä pitkään viihtynyt ulona kun oli jo kiirus tulla sisälle rakentamaan majakka loppuun...



Meidän esikoisemme pääsi toukokuun alussa mummon kanssa reissuun viikoksi. Kokemus oli hieno ja reissu meni mainiosti! Oli kyllä todella outoa olla viikko vain kahden lapsen kanssa. Hän oli ensimmäistä kertaa lentokoneessa ja matkakohteena oli Kreeta. Seuraavaksi he lähtevät kuulemma mummon kanssa Ranskaan, niin oli meidän poika ilmoittanut :)

Rakastan sinua E juuri sellaisena kuin olet <3

Rakkain terveisin Äiti

1 kommentti:

Hupulaiset/Sirkku kirjoitti...

Ihana pysähtyä, huomata ja kirjoittaa muistiin tälläistä :)