tiistai 27. maaliskuuta 2012

Sunnuntain kirppistelyä

Naapurikylässä järjestettiin sunnuntaina MLL:n suurkirppis ja tottakai sinne piti ennättää ennen töihin menoa! Pienten alkuvaikeuksien jälkeen pääsin kuitenkin perille... Edellisiltana katsoin ja tarkistin vielä puhelimesta että olen asentanut automaattisen kellon päivityksen. Kesäaika ei kuitenkaan päivittynyt puhelimeeni ja heräsin tunnin myöhässä!! Iski aivan kaamea paniikki ja stressi... Puoli tuntia myöhästyneenäkin kannatti vielä mennä, sillä ihan kivoja löytöjä tein :)


Joitain kesäbodeja löysin Akustille, 0.50- 1€/kpl. Meidän pojat kun ovat olleet toisena kesänä lähes puoli vuotta vanhempia kuin Akusti nyt tulevana kesänä niin ei ne kesäisemmät hellevaatteet vaan mene yksiin... Sammakko- kuosillinen pul- kangas oli 5€. Tästä saa taas kivan taskuvaipan meidän herralle :)


Näistä olin todella iloinen, kun löysin :) Todella hyväkuntoiset Viikkarit täksi kevääksi 10 eurolla! Onneksi en ostanut edellisenä päivänä niitä tarjous Vikkareita Citymarketista...

Itselleni löysin myös ihanan pitsihelmaisen puuterin värisen Sudenkorento- tunikan. me&in vaatteeksi uudenveroisesta tunikasta 8€ = ILMAINEN!!

Kävittekö muut viikonloppuna kirppistelemässä??

Ei kommentteja: