torstai 22. maaliskuuta 2012

Näille keleille secondhandia

Nämä kevättalven kelit ovat todella haasteellisia, niin isoille pojille kuin pienimmäisellekin... Toppavaatteet alkavat olla liikaa. Kuopus herää kesken päikkäreiden vaunuista pää ihan märkänä. Isot pojat pelaavat ja leikkivät päiväkodissa niin vauhdikkaasti, että kotiin tullessa pitää vaihtaa koko vaatekerta. Mielestäni välikausivaatteet ovat aivan liian vähän, ja on niin kauan kun on lunta maassa. Vieläkö teillä mennään toppavaatteilla?


Jospa tällainen vaatetus hieman helpottaisi pienimmäistä hikipäätä!

Marimekon tikkitakki on äitini tekemä kirppislöytö (Pyörittelin takkia kirpparille, mutten sitten jostain syystä sitä ostanut. Seuraavana päivänä töistä tullessani kuopuksella oli tämä yllään. Kiitos äiti!!), Lennen henkselihousut on ollut kahden ystäväni lapsilla, Reiman hatun olen ostanut pienelle täksi talveksi, Reiman tumput on tullut yhdeltä toiselta blogin kirjoittajalta ja Ticketin töppöset olen ostanut meidän keskimmäiselle pojalle vuosia sitten.


Mielestäni kiva asu! Ihan silmäni avautuivat -ei kaiken tarvitse aina olla uutta, kun käytettynäkin löytää :)


Hieman sävyfriikkinä häiritsee tuo tumppujen ja töppösien sävyero. Nooh, niin pieni ero on kuitenkin että menkööt. Ne kun ei ole vierekkäin niin ei niiiiin paljon häiritse ;)Tuleeko teille välikauden vaatteita uutena vai käytettynä?

3 kommenttia:

Mieli kirjoitti...

Hankalaa tosiaan tämä välivaihe! Pienimmäisellä on vaunuissa jo keväthaalari, samaa hikipäisyyttä havaittu, onhan siinä makuupussi vielä suojana.
Muille en ole antanut välikausivaatteita vielä. Paluuta toppiksiin ei sitten enää ole, kun kevyemmät saavat päälle! :D

Kivoja löytöjä! Ostan käytettynä aina, jos sattuu löytymään. Isommille vain aika harvoin enää.

Heidi kirjoitti...

Ostan mieluummin käytettynä mutta vain erittäin hyväkuntoista jos pääasialliseksi asuksi tulee. Kaikkea ei tosiaankaan tarvitse uutena ostaa :)
Ja on muuten kivannäköinen takki :)

Hupulaiset/Sirkku kirjoitti...

Kivat löydöt! Pikkuisen erilaista..Meillä sekä käytettyä, että uutta pojilla. Fiiliksen ja löytöjen mukaan :)