lauantai 3. maaliskuuta 2012

Minimiehen ensimmäiset aurinkolasit

Tänään oli niin äärettömän kaunis, aurinkoinen ilma! Oli ihan keväinen sää. Aurinko heijasti todella voimakkaasti valkoisesta hangesta, oikein silmiä häikäisi! Otsoonikerros on ohentuntut ja minä pidän tärkeänä suojata myös silmät... Kävin poikein kanssa aamupäivällä kaupungilla ja koko konkkaronkka oli varustautunut aurinkolasein... Kuopukselle ei sopivia laseja tästä talosta löytynyt, joten päätin marssia Instruun :)


Olen näistä aina haaveillut! Meidän isommat pojat ovat sitä ikäluokkaa ettei näitä silloin ollut markkinoilla kun he olivat pieniä... Tai taisi niitä sitten jossain vaiheessa tulla, mutta meidän esikoisella on sen verran leveä pärstä ettei suurin kokokaan (koko 3) mahtunut hänelle :)
Tämän päivän perusteella kokemukset ovat positiivisia; pysyvät hyvin pienenkin nenun päälle ja muutenkin kestävät hyvin päässä. Plussaa saa vielä tuo takana oleva remmi, jonka avulla lasien tiukkuuden saa hyvin säädettyä... Ja sattui aika hyvin -olivat plussa-kortti tarjouksena :)

Kuinkas monen kotoa nämä löytyy???

7 kommenttia:

- A - d - é - a - kirjoitti...

Sunnuntai huomenta, ja aurinkoista sellaista! Ihana päivä tulossa. Meiltä löytyy molemmille Julbot. Kummallakin koossa 3. Aéonille tuo koko on vielä hieman reilu mutta pidettävä kuitenkin jo. Olen tykännyt. Adéalle haluaisin uudet samalta merkiltä täksi kesäksi, hieman sellaiset isomman tytön malliset. -Tiina

-Auroran&vaavin äiti- kirjoitti...

Meiltä löytyy esikoiselta ja pikkusisko saa omansa heti seuraavalla kaupunkireissulla, siihen asti saa tyytyä baby banzeihin :) Ihan parhaat ja kestäneet hyvin vauhdikkaassa menossa! Oliko paljon hintaa tarjouksessa? Me on aina ostettu vauvauvasta ja siellä näyttää olevan 35€. Aurinkoisia päiviä lisää toivotellen! =)

Tuuli kirjoitti...

Meidän pojalla oli BabyBantzit noin puolivuotiaasta vajaaseen 2-vuoteen asti. Kun ne jäivät pieneksi, niin hankin seuraaviksi laseiksi Julbot. Ovat olleet oikein hyvät nyt kevätauringossa! Babybantzit oli myös hyvät, ei valittamista.

Miima kirjoitti...

Just omassa blogissani ihmettelin, että millaisia aurinkolaseja sitä pitäisi hankkia, ja Julboja suositeltiin. En ole vielä ihan vakuuttunut ulkonäöstä, pitäisi varmana nähdä livenä... Tänään just totesin ettei pysy päässä pienellä nuo isoveljen vanhat, vaan valuvat koko ajan :(

Vera kirjoitti...

Meiltä löytyy pienimmältä julbot, eivät vaan tosiaan olleet mikään hitti viime kesänä. Uusi yritys tulevana kesänä =)

Anonyymi kirjoitti...

Meilläkin 1,5 v pojilla nuo samat julbot ja 4 v tyttö julbon solanit. Kaikki lapset tykkäävät kovasti ja eivät ole pois ottamassa päästään.

Tiia/Lasten tapaan kirjoitti...

Olen kauan jo miettinyt Julbojen hankkimista pikkumiehelle, mutta toistaiseksi meiltä löytyy vain baby bantzit.

Käyhän kurkkaamassa Lasten tapaan-blogiani, jos uimapukuarvonta kiinnostaa :)