keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Kesämies

Minulla olisi ollut tänään me&i- kutsut. Ne jouduttiin kuitenkin perumaan, sillä esittelijä sairastui :( Minä kun niin odotin näkeväni uudet ihanuudet livenä! No, aina ei mene kuin Strömsössä... Mieltäni kuitenkin lämmitti aivan todella paljon, sillä me&i oli lähettänyt minulle tämän Froggy- bodyn ja se odotti postilaatikossa kun tulin töistä kotiin!


Pitihän bodyä heti päästä kokeilemaan :) Malli vaan sattui olemaan niin vauhdikkaalla tuulella. Kuten näistä sumeista kuvista huomata saattaa ;)


Akustilla on yllään koko 74/80cm ja hyvin mahtuu kestovaippakin. Body on aika reilua mitoitusta ja on hyvin joustava. Malli on siis n. 74 pitkä ja kymppikiloinen. Nyt näyttäisi siltä, että mahtuu vielä kesälläkin :)

Suurkiitokset me&in väelle tästä ihanasta lahjasta ja siitä että on mukava tulla huomatuksi :) Olen myös onnellinen siitä että päivästä tulikin postitiivinen , vaikka kutsuja ei tullutkaan...

Tämä suloisuus- body kyllä ehdottomasti tarvitsisi kaverikseen ne pöksyt ja pipon tottakai :D Pitääkin vissiin naputella tilaukseen...

Pidittekö te uusista mallistovaatteista?

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaisi sponssatusta vaatteesta yrittää saada aika paljon parempaa kuvaa. Muuten saattaa olla viimeinen sponssi. Vaikka salamalla, jos ei muuten saa tärähtämätöntä kuvaa. Itse en säästäisi edes koneella tuollaisia kuvia, saati laittaisi julki.

Ninnu kirjoitti...

Ihanat värit tuossa bodyssa ja söpö malli :)

Heidi kirjoitti...

Mun mielestä kuvissa ei ole vikaa sen suhteen että itse body näkyy hyvin muutamassa kuvassa, vain lapsen kasvot ovat sumeat mutta ei kai sillä ole väliä? monihan ei halua edes lastensa kasvoja blogissaan näyttää!

Meillehän tuli tuo sama body ja oli kyllä tosi kiva kun olin sen ajatellutkin tilata :) Sammakkohaaremit laitoin tilaukseen mutta otin sen isoimman koon jo jemmaan kun meillä on jo kolmet haaremit kaapissa :D ja pitäis joskus jotain muitakin housuja käyttää ettei jää käyttämättä :D