sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Kolmas kerta toden sanoo


Meillä oli perjantaina rakenneultra ja siellä kaikki oli oikein mallillaan! Ja ei ole mies sekätyömies tälläkään kertaa ;) Kyllä, poikahan se siellä taas köllötteli! Meille ei todellakaan ollut mitään väliä kumpaa sukupuolta pienokainen edustaa. Mutta olin aika huojentunut, kun sain kuulla pienestä prinssistä... Olen vauvakuumeisena kerännyt muutaman vuoden aikana kaupoista vaatesuloisuuksia jemmaan ja tietty poikien värisiä! Ei mene nyt hamstrauksetkaan ihan hukkaan :D

Pitihän sitä taas eilen Lindexilläkin käydä työpäivän jälkeen, kun siellä oli taas lastentuotteista se 10€:n ostoetu kun osti 30€:lla... Pari pientä hattua nappasin mukaan, sillä niitä meillä on todella vähän. Pojilla käytin ainoastaan Ruskovillan silkkimyssyä ja onneksi senkin olen säästänyt. Minusta on hieno asia, kun Lindexin vauvapuolella oleva New Born- mallisto on hyvin pitkälti ekologisesta puuvillasta valmistettua. Se on minulle tärkeä asia...
Ja sitten pitihän mukaan ottaa tämä ihan farkkuanorakki syksyksi :) Tämä on ihanan pehmoista materiaalia ja luulisin olevan käytännöllinenkin tuon vetoketjun ansiosta!

8 kommenttia:

Hele kirjoitti...

Ihanaa :) Onnea pienestä prinssistä!

HeidiF kirjoitti...

Onnea kolmannesta pojasta :) on ne pojat vaan aikas ihania tapauksia <3

Söpön anorakin olet löytänyt.

S kirjoitti...

Onnea hyvistä ultrakuulumisista!

Heidi kirjoitti...

Voi pieni poika ♥ tiiätkö muuten onko se lindexin tarjous vielä ensi viikolla voimassa? mun tarvis ostaa meijän vauvalle kans anorakki, joko tuo farkku tai sitten se tähti.

Hanna kirjoitti...

Kiitos kaikille onnitteluista :)

Heidi: En tiedä yhtään... Meidän Lindexillä oli viime to ns. avajaisalet uuden stailatun myymälän kunniaksi ja sen jälkeen tämä tarjous ilmestyi.

-Anni- kirjoitti...

Onnittelut!
Ja se ruskovillan pipo on ihan paras, mua niin harmittaa kun laitoin sen väärään asteeseen koneeseen ja meni pilalle, uusi siis ostoslistalla ehdottomasti.

Mia kirjoitti...

Voi miten ihana uutinen! Siis että kaikki oli hyvin ja sekin että pikkuinen poika siellä köllötteli, on ne pojat vaan NIIN ihania. ;)

Tuo farkkutakki on tosi nätti ja pehmeä, katselin sitä la ihastuksissani.

Christa kirjoitti...

Mukava kuulla, ettei hamstraamiset mene hukkaan!

Meillä on samanlaiset jännittämiset. Kaksi poikaa valmiina, kolmas lapsi tulossa, sukupuoli ei ole vielä tiedossa. Olen miettinyt, että tässä vaihessa tuolla sukupuolella ei ole enää merkitystä. Kolmen pojan suora kuullostaa hienolta, toisaalta tyttökin kävisi ;).

Jaksamista odotukseen.