tiistai 1. maaliskuuta 2011

1. maaliskuuta lähtien

Onko kukaan seurannut uutisia?? Mulle sattui silmään ja tämä on mielestäni todella loistava asia...

Siis EU- komissio kieltää kaikkia BPA- yhdistelmää sisältävien tuttipullojen myynnin 1. maaliskuuta alkaen!! Samalla EU- komissio suosittelee siirtymään kokonaan lasisien tuttipullojen käyttäjäksi.
Mä olen jo parin viimeisen vuoden aikana ollut vakuuttunut, että jos meidän perhe joskus kasvaa vielä lisää niin ehdottomasti aion hankkia tälle uudelle tulokkaalle lasisia tuttipulloja... Nyt sitten ovat merkitty ostoslistalle :)


Gredelin- nettikaupasta saa ainakin tällaisia! Nämä tulevat löytymään sitten meidän perheestä. Ulkomuoto on minusta kauniin yksinkertainen :) En pidä nimittäin kuviollisista tuttipulloista...


Tämän kuviollisen bongasin Tikkunekusta
. Hinnaltansa pikkuisen edullisempi kuin yläkuvassa oleva vaihtoehto.

6 kommenttia:

annna kirjoitti...

Meillä mietitään tällaisten hankintaa:
http://www.lastenmetsola.fi/Lifefactory-Lasinen-tuttipullo-pieni-260-ml-useita-vaerejae

Heidi kirjoitti...

Meillä ei olekaan käytössä ollut noilla lapsilla kuin vesipullo ja senkin vois ihan hyvin vaihtaa nokkikseen jos vaan jaksais :D Sitä mie vaan ihmettelen että miten nuo lasipullot kestää käytössä? kun meillä vauva saa ruokailun jälkeen vesipullonsa käteensä ja se kyllä lentelee ihan mukavasti lattialle vähän väliä...

Hanna kirjoitti...

Meillä ollaan vieroitettu pullosta heti kun pojat osasivat tarrata siitä itse kiinni... Sen jälkeen hörpytettiin tavallisesta mukista tai käytettiin nokkamukia. Joten luulenpa, että nämä pysyvät ehjinä ;)

annna kirjoitti...

Muoviahan ne nokkamukitkin ovat... :-S Meillä on juuri se tilanne, että pitäisi löytää muoviton vaihtoehto nokkikselle, eli saa vinkata jos jollain ratkaisu asiaan on.

Nanna kirjoitti...

Meillekkin tulee ehdottomasti lasisia tuttipulloja jatkossa, jos joskus vielä perheenlisäystä tulee!! :)

Hanna kirjoitti...

annna: nyt meillä siirtyy nokkamukitkin mappi ö:hön ja jos oikeen tiukka paikka tulee niin Aventin nokkikset on BPA- vapaita (kuten nyt muutkin nokkikset kaupassa) ja niissä kun ei lämmitetä mitään niin ovat ainakin omasta mielestäni turvallisempia ;)