lauantai 12. maaliskuuta 2011

Jos pitää silmät auki...


voi tehdä uskomattomia löytöjä!! Ajattelin olla kaukaa viisas ja kokeilla hieman kepillä jäätä. Saapi nähdä onko tämä haalari sopiva meidän pikku prinssille ensi talvena (koko on 74cm)?!? Tämän Turkish Coffee- värisen puvun nappasin -70% alerekistä... Aikas löytö vai kuinka??


Psst... Meidän villiviikarit ovat jo nukkumassa. Ja tämä äiti ajatteli lähteä kaivelemaan kaappeja ja napata suklaalevyn... Mukavaa lauantai- iltaa kaikille!!

6 kommenttia:

-Anni- kirjoitti...

Mahtis löytö!!
Meillä on Lottiksen peruja 74 ticket bb vauvalle lopputalveen, 68 toista merkkiä alkutalveen. Katsotaan meneekö samaa kasvukaavaa kun siskonsa.

MillaMagia kirjoitti...

Hei :)! Ihan mahtava löytö! Haluaisin omalle tytölle tuon coffeen värisen baby baggien ensi talveksi. Eroaako tuo Turkish-Coffee siitä perus coffeen väristä jotenkin? Vai olenko vain aina puhunut coffeesta ja se onkin oikeasti Turkish Coffee :D? Nämä ovat näitä elämän tärkeitä kysymyksiä.. ;)

PS. Ihana blogi sinulla! Olen hirveän huono kommentoimaan, mutta käyn lukaisemassa sivut aina kun tulee uusia postauksia. Samat sanat Annille :)!! Olen saanut niiiin paljon ideoita lastenvaatteisiin ihmeellisen blogimaailman kautta :)!

Mimura kirjoitti...

Huippulöytö! :)

Hanna kirjoitti...

MillaMagia: Turkish coffee on sellainen "vihertävänruskea" (vaikea selittää sävyä :)) ja coffee on se tumma suklaanruskea :) Itse pidän enemmän tuosta coffeesta, mutta eihän tätä voinut rekkiinkään jättää ;)

Nanna kirjoitti...

Upea löytö!! :)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä löytö. Ticket haalareita voi huoletta ostaa odottamaan tuolla hinnalla koska tietää että omansa saa aina pois jos puku ei olekkaan sopiva. Meidän poika syntyi kesäkuussa ja hän on mahtunut koko talven 68cm reimatec haalariin ja puku ei ole vieläkään pieni. Ensi talveen meillä on varattuna ticket 80cm =).