keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Sain kuin sainkin tämän...

Ja iso kiitos kuuluu siitä ystävälleni Heidille! Kiitos vielä kerran :)
Haalari onkin aika pientä/kapeaa mitotusta. Onneksi otin koon 74cm. Menee sitten talvellakin automatkoilla, eikä tarvitse pää märkänä toppapuvussa matkustaa :)


Tämä haalari on minusta aivan super IHANA!!!

5 kommenttia:

Venus kirjoitti...

Siis onks toi kokohaalari? Aivan ihana! Mistä tuo löyty? Mäki haluun! :)

Heidi kirjoitti...

Kuutilla on tuo koossa 80cm. Se näyttää tosi pieneltä ja kapealta mutta venyy päällä tosi paljon. Luulin ettei se mene ikinä meijän pullukalle päälle mutta niin vain meni eikä tee edes tiukkaa :D
Mietin tässä vaan että laitanko sen kuitenkin kirpparille kun ei tule pidettyä, sisävaatteena vähän hankala kun ne napit on jotenkin ihan kököt ja kun niitä joutuu kuitenkin päivän aikana aukomaan paljon ja sitten on mun mielestä vähän tönkkö päällä ettei oikein välihaalarinakaan mene, plääh. Nätti se on kuitenkin, meillä oli joulun juhlissa päällä :)

Nanna kirjoitti...

Tuo on kyllä todella ihana!! :)

Hanna kirjoitti...

Venus: Haalaria myydään Lindexillä. On kuitenkin ollut niin suosittu, että minäkin jouduin huutelemaan sen perään :) Toivottavasti onnistaa! Noita haalareita on vaaleanpunaisiakin...

Anonyymi kirjoitti...

Ole hyvä vaan =D On tuo niin ihana kyllä. Meidän jässikkä on vaan niin isoa poikaa jo, että on aika vähän tullut hänellä käytettyä. Täytyykin muistaa näillä paukkupakkasilla käyttää kotona, on niin pehmoinen.

Heidi