torstai 17. helmikuuta 2011

Tulevana lauantaina

... pääsen minäkin hypistelemään uusia Jonathaneja kutsujen merkeissä! On niitä odotettukin :)
Meidän ostoslistalla on mahdollisesti aniakin nuo kolme alla olevaa. Lisäksi kuopus tartteisi uudet kurahousut kevään kurakeleille ja neulesormikkaitakin tarvittaisiin muutama uusi pari lisää. En nimittäin tiedä mihin olen viime keväiset puuvillalapaset ja -sormikkaat laittanut. En löydä niitä mistään!!


Näistä rukkasista olen pitänyt kovasti, niin talviversioista kuin kevätkin... Itse asiassa olen Reimat jättänyt jo parina eväänä ostamatta, nämä ovat ainakin yhtä hyviä. Ja huomattavasti edullisempiakin! Meillä on rukkasia aina ihan mieletön kasa! Päiväkodissa pitää olla aina puhtaat vararukkaset ja pidän siitä että aina voi laittaa siistit ja puhtaat rukkaset käteen kun lähtee ulos... Pärjääkö joku yksillä tai kaksilla rukkasilla koko kauden???


Näitä mietin esikoiselle toissa keväisen Cup Cake- takin kanssa. Osuukohan sävy yksiin?


Tätä mietin myös. Olisi kiva mustien housujen ja viime keväisen me&i- pipon kanssa. Vannomatta paras, nimittäin sanoin ettei meille tänä keväänä tule mitään turkoosia :)

7 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Niin joo, enpä yhtään muistanut että se vauvahaalari alkaa 74cm. Höh.
Tuo turkoosi takki on muuten tosi ihanan turkoosi, sellanen vahva. Tykästyin kun tänään testailtiin. :)
Rukkasissa on nyt muuten fleecevuori.

Nanna kirjoitti...

Meillä oli viime keväänä Topilla kahdet kevätrukkaset ja kyllä pärjättiin niillä hyvin :) Että en varmaan nytkään osta kuin kahdet.

Heidi kirjoitti...

Mie oon kans tykännyt jonathanin rukkasista, reimateccejä ei meille tule! vaikka vauvalle olen katsellut niitä minitecejä...Tavalliset reiman rukkaset on hyvät.
Meillä on muuten Manulla nyt talveksi 2 rukkaset ja pärjätty ollaan. Pääasiassa käytetty on vain toisia eli uskoisin että yhdilläkin olisi pärjätty. Talvellahan nuo ei edes likaannu lumesta ja jos kastuu niin meillä on kuivauskaappi :) Kevääksikin meillä on vain yhdet rukkaset ja sitten semmoset reiman vuorilliset kurarukkaset joita käytetään loska- ja kura-ajat.

Kati kirjoitti...

hei! mitäs nuilta kutsuilta emäntä saa? en oo kyseisillä kutsuilla koskaan käyny.

Hanna kirjoitti...

En muuten yhtään tiedä mitä emäntä saa... Kai jotain alennusta omista ostoksista??

Mia kirjoitti...

Kati ja Hanna; Emännäalennus on kotimyyjän päätöksessä oleva asia, sellaista valmista ohjeistusta siihen ei ole. Kuitenkin ohjehintoja tulisi noudattaa ja tuo ale menee sitten kotimyyjän voitosta, sitä ei hyvitä firma. ;)
Itse annan emännälle 10e alea hänen tilauksestaan ja yhdet rukkaset ilmaiseksi. :)

Emmi kirjoitti...

Turkoosi takki on tosi nätti!
Rukkaset ja housutkin näyttävät tosi hyviltä.

Blogissani on sinulle jotain. :)