keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Pullapäivä

Meillä tykätään kovasti pullasta ja muistakin leivonnaisista. Varsinkin nuorimmainen on tullut äitiinsä ja onkin aikamoinen herkkuhäntä :) Tästä syystä meidän pakkasesta löytyy lähes aina ainakin pullaa. Nyt on kuitenkin viime viikon leipomukset syöty ja uusi satsi pitäisi taas tehdä meidän herkkusuille... On vaan vieläkin niin vetämätön olo, että ei kyllä tällä viikolla taida jaksaa.
Ja sitten toiseen aiheeseen: Meidän kuopuskin on ollut kaksi päivää kuumeessa ja on niin reppana. Mua inhottaa niin paljon ihmiset jotka eivät yhtään välitä muista ja vieivät lapsensa sairaana hoitoon... Argh!! Tuollainen pistää niin vihaksi :(


4 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Nam nam! :P

Voi kurjuus että teillä sairastellaan! Minullekin iski tänään flunssa kurkkukivulla ja nyt alkoi illalla nenä vuotaa, huoh. Toivottavasti ollaan lauantaille terveenä teillä ja meillä! ;)

Tänään tuli muuten esittelyvaatteet, tai no tähti mallistoa en sitten saanutkaan vielä haalareina, enkä kuvio takkeina. Samoin Motionsit puuttuu. Kökköä, kun oli luvattu kaikki viikolle 6 ja nyt sit vko 7 ja eihän varastolla vielä kaikkea ollutkaan. :(
Kaikkea muuta melkein sitten löytyykin onneksi.

Sokrutin kirjoitti...

Namitinam.. herkullisen näköisiä :)

Nanna kirjoitti...

Pikaisia paranemisia! ♥

Nami mitä pullia! Kunhan tämä flunssa vähän helpottaa, niin pakko leipoa meillekkin vähän tuoretta pullaa! ♥

MariaJ kirjoitti...

Ihania pullia! Nuo "peruspullat" raesokerilla on ihan parhaita. Meidänkin pojat tykkää. Tosin mummon pullat ovat moninkertaisesti parempia kuin omani, siksipä äitini leipoessaan leipoo myös meitä varten - pakastimessani on yleensä hänen pulliaan :)