lauantai 21. tammikuuta 2012

Kevään värejä

Niin on meilläkin joulu riisuttu pois, lähes kokonaan. Keittiön ikkunassa roikkuu edelleen jouluverhot. Vanhasta lakanasta tehty sivuverho on joutunut kovalle koetukselle ja kangas on hiipunut puhki vuosikymmenten aikana. Nyt täytyisi miettiä mitä kivaa keksisin tilalle... Hmm... Niin ja onhan meillä kuusikin vielä kuistilla, mutta kun se on niin kaunis etten raaskisi sitä poiskaan viskata! Täytyy kyllä varmaan luopua siitä ennen keskiviikon me&i- kutsuja...



Täkki sekä tyynyliina on molemmat kirppislöytöjä ja lähes ilmaiseksi. Täkistä maksoin euron!!! ja tyynyliinasta 50 senttiä. Eikö olekin hauska yhteensattuma, että niissä on sama kuvio, mutta väritys on toistepäin?!

Pidän kovasti kierrätysmateriaaleista ja usein ostankin vanhoja tekstiilejä kirppiskierroksilla käydessä... Minusta vanhoille jutuille on kiva keksiä uusiokäyttöä. Esimerkiksi nuo kuvassa näkyvät vitriinien kankaat on ommeltu meidän vuosia vanhoista Ikean verhoista :) Kaiken kauniin ei tarvitse aina olla kallista! Ja rahaa säästyy roimasti, kunhan käyttää mielikuvitusta ja kekseliäisyyttä :)

Ei kommentteja: