tiistai 31. tammikuuta 2012

Kevään uutuuksia Jonathanilta

Eilen juuri ajattelin, että ei ole vielä julkaistu Jonathan- kevään mallistoa muutamia kuvia lukuunottamatta... Ja kappas kuinka kävikään :)

Meidän pojilla on keväisin ollut käytössään Jonathania enemmän tai vähemmän ja täksikin kevääksi jotain ostamme... Tämä mallisto ei kuitenkaan mielestäni ollut mikään ihmeellinen, ehkä pienoinen pettymys. Aika perussettiä väreineen kaikkineen... Mitä te olette mieltä??


Tähti- sarjan rukkasia meillä on ollut käytössä siitä saakka kun ne ensimmäisen kerran tulivat markkinoille, olisikohan ollut vuodesta 2007 lähtien... Näissä on mielestäni todella hyvä hinta-laatusuhde. Eikä minusta ole yhtään huonompia kuin 25 euron ReimaTecitkään!! Näitä siis meille ehdottomasti uusia :)


Tässä Tähti- Jonathan takissa on kivat värit. Ehkä tämä on kuitenkin liian levoton minun makuuni... Entäs teidän?? Viime syksynä meillä oli käytössä kyseisen sarjan takki yksivärisenä ja se oli todella hyvä ja tykätty :)


Classic- malliston haalari on minusta aika tyypillinen haalari kyseiseltä merkiltä...


MUTTA TÄMÄ... I-H-A-N-A!!! Pakko- ostos meidän kuopukselle ja nimenomaan harmaan sävyisenä :) Mitäs tästä pidätte?? Classic- sarjaa tämäkin... Ei siis ole niin hyvä vedenpitävyydeltään kuin Tähti -sarja, mutta meillä tämä Classicin on palvellut hyvin...


City -malliston poikien takissa on myös kivat sävyt, mutta hihat... Ainakin näin kuvassa tämäkin on aika levoton.


Tämä vauvahaalari on mielestäni aivan kamala!! Mutta paniikki ei iske, sillä meillä on jemmassa viime kevään ruutuihanuus... Kuinka moni sen vielä muistaa??


Keväisen raikkaat kumpparit!! Onkohan kevyet vai painavat lompsottimet??


Meillä on ollut kotikäytössä Jonathanin kurahousut viime keväästä ja on kyllä kestäneet hyvin! Ja on edulliset :) Väreinä on tässä kuvassa näkyvä tummanharmaa ja tyttömäisempi pinkin ja lohenpunaisen sekoitus...


Puuvillasormikkaat ovat myös olleet hyviä. Näitä täytyykin ostaa pino, sillä ovat minusta olleet kivoja päiväkotikäytössä, silloin kun on kuivaa ja tuntuu että rukkaset ovat liikaa ja paljaat kädet liian vähän...

Kertokaas mielipiteitänne!! :) Poikien tyyliin Mia varmaankin esittelee näitä sitten enemmän ja tarkemmin

Mukavaa iltaa kaikille! Minä pistän kohta lapset unille ja jään odottelemaan miestäni joka palaa töistä vsta klo 22 jälkeen :)
-Hanna-

2 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Ei oikein iske, ainut tuo musta haalari joka on kiva (siksi kun se on yksivärinen :D). Hanskoja varmaan tarviskin ostella ja jonathanit on hyviä hinta-laatusuhteeltaan :) toinen mistä ollaan tykätty on ihan se perus reima. Ei ne vettä pidä mutta kosteutta kylläkin. Vesikeleille on sitten ihan kurarukkaset.

Mia kirjoitti...

Hanna, minä tietysti taas väri ihmisenä ihastuin mallistoon. ;D
Mutta meillä ei isot oikein välittäneet eli heille en saa nyt näistä mitään.
Emilille voisin oranssin tai limen classic-haalarin ostaa, kunhan nään sävyt livenä. Yksiväriset tähti takit tulee meille varmaan Oliverille turkoosina ja Emilille limenä. Ja ja ja, vaikka mitä muuta. :D
Mutta tosiaan olen samaa mieltä että jotain uutta voisi olla enemmän, vaikka onkin tosi heino juttu että nuo classic haalarit on nyt yksivärisiä. Siitä isot plussat. :)

Lupaan tilata esittelyyn kenkiä, kumppareita myös. Pääsee sitten ihan kunnolla hypistelemään.
Joo ja juttua laitan blogiin heti kun saan esittelykappaleet tilattua. :)