lauantai 28. tammikuuta 2012

6 vuotta

Niin ne vuodet vierähtää... (Ja minähän en sitten ole vanhentunut laisinkaan ;)) Missä ihmeen välissä meidän pienestä on kasvanut näin iso, eskari- ikäinen poika?? Minusta tämä ikä on aika mielenkiintoinen -hän on kuitenkin niin pieni vielä, mutta silti jo kovin suuri.

KUN ON OIKEIN PIENI

KUN ON OIKEIN PIENI,
VOI LENTÄÄ LINNUN UNTUVALLA,
NUKKUA ORVOKIN LEHDEN ALLA,
KUN ON OIKEIN PIENI.

KUN ON OIKEIN PIENI,
VOI KEINUA HEINÄSSÄ HEILUVASSA,
LEVÄTÄ KUKASSA TUOKSUVASSA,
KUN ON OIKEIN PIENI.

KUN ON OIKEIN PIENI,
VOI ISTUA LUMIHIUTALEILLE,
JA LIITÄÄ MAAILMAN TUULIEN TEILLE,
KUN ON OIKEIN PIENI.
-Hannele Huovi-

Oikein paljon onnea niin kovin rakkaalle esikoisellemme <3 Toivottaa ÄitiPsst. Tänään käytiin tutustumassa tulevaan esikouluun ja oikein hyvältä vaikutti. Ja tietysti, mikä parasta -poikakin tykkäsi!! :)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Joko teillä oli nyt eskariin tutustuminen? Meillä myös alkamassa syksyllä eskari esikoisella mutta mitään lappuja ym. ei olla kyllä vielä saatu...

Hanna kirjoitti...

Tulevassa esikoulussa/koulussa oli avoimet ovet ja samalla tietysti saimme tutustua tulevaan miljööseen... Niin ja avoimet ovet siitä syystä, kun se ei ole kaupungin koulu vaan yksityinen. Meidän kaupungissa eskarihakukaavakkeet pitää palauttaa 1.2.2012 mennessä :)

Katja kirjoitti...

Onnittelut 6-vuotiaalle! Meidän pojan eskarista ei ole vielä mitään tietoa, ei ole tullut edes hakemuskaavaketta. Pikkasen on paniikki äidillä koska haluamme pojan juuri tiettyyn eskariin :)