lauantai 24. syyskuuta 2011

Pienen miehen välikautta

Joo tiedän, muissa blogeissa on postailtu jo talvitamineiden merkeissä. Mutta minä en ole ennättänyt teille esitellä edes meidän vauvan välikauttakaan :)


Meidän Akustin välikausi on aika sinivoittoinen ;) Yläkuvassa esikoisen vanha Itävallasta ostettu fleeceasu, caCao. Vaalensininen myssy Helmin. Silkkimyssy Ruskovillalta. Tumput ja sukat äitiyspakkauksesta.


Neulehaalari Name it, jota on muuten pidetty ihan mielettömästi. Minä olen ihan höpsähtänyt niihin!!! Kilpparipipo me&i. Kivatin tumput ovat esikolta.


Nämä ovat meidän suosikit!! Lindexiltä ostettu takki on niin pehmoinen. Neulemyssy Maximo. Vaaleansininen myssy, tumput sekä sukat ovat second handiä.


Vaaleansininen välikausihaalari on Lennen. Sydänpipo ja tumput Enne. Pikkunen lippalakkimallinen hattu Maximo. Vaaleansiniset tumput ja sukat ovat äitini kutomat. Pallopipo on kaverini äidin tekemä ja valkoiset tumput ovat ylempänä jo esiintyneet Kivatit.


Nämä tumput ja sukat ovat ihan YKKÖSET :) Todella pehmeää materiaalia, joita olemme käyttäneet paljon. Ne pysyvät hyvin käsissä ja jaloissa.

Asiasta toiseen... Tänään meillä oli aamupäivästä päiväkotimme sadonkorjuumarkkinat. Lapset esittivät lastenlauluja, oli pihakirppis, buffetti ja myynnissä vielä luomutuotteita sekä päiväkotilaisten vanhempien leipomuksia... Ilma oli aika kurja ja kylmä. Mutta tunnelma oli erinomainen! Harmi vaan, kun ulkopuolisia ihmisiä osallistui todella vähän... Ja hitsi vie, kun kamera jäi kotiin.

Mukavaa viikonloppua kaikille!

3 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Ïhania tosiaan nuo neulehaalarit. Itse kamppailen norlien ihania neulehaalareita vastaan, ne on niin kalliita mutta niin supersuloisia :) Harmi kun en nähnyt Akustia eilen :(

Poitsujen äiti kirjoitti...

Kivalta näyttää pienen pojan välikausi. Oikein suloiselta!

Jonspe kirjoitti...

Merkkiä jättämässä! Bongasin tämän blogin Heidin blogin kautta, ja naapurikaupungissa asustavana mielenkiintoni heräsi.

Kivoja juttuja, ja tykkään tällaisesta "laidasta laitaan" lapsiperheen juttuja sisältävästä blogista. Itse kahden tytön äitinä kiva katsella myös poikien vaatetuksia, kun näitä ei normaalisti tule edes kaupoissa juuri silmäiltyä.