keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Hellurei!!

Tovi on taas vierähtänyt viime postauksesta! Olen vaan niin saamaton ettei tosikaan. Täytyy myöntää, että hommaa on niin paljon. En kerkeä edes teille kirjoitella kuulumisia :) Monta jutun aihettakin on kehitteillä, mutta kuvien lataaminen on työlästä, mukamas...


Meidän pieni mies on nyt 7 viikkoa vanha, eikä mikään rääpäle enää. Yhtään ei tykkää olla sylissä vauva-asennossa vaan punkee itseään ylös koko ajan. Ympärille täytyy nähdä ja kannattelee jo hienosti päätänsäkin. Ihan liian nopsaan minun mielestäni kasvaa, NYYH!! Kasvanut on jo niin kovasti että on täytynyt pieniä vaatteita jo pakata poiskin. Hän on seurallinen pieni miehen alku ja juttuakin tulee. Ja tietysti myös niitä ihania hymyjä <3 Meillä vietettiin sunnuntaina kastejuhlaa ja niistä sitten myöhemmin kunhan saan kuvat koneelle... Itse en ottanut omalla kamerallani muusta kuvaa kuin täytekakusta :)


Aamutuimaan vein isot pojat hoitoon ja pienen kanssa lähdimme pyörähtämään naapurikaupungissa. Tarkoituksena oli löytää esikoiselle talveksi toppavaatetta, mutten mä mitään sieltä löytänyt... Bobossa pyörähdin ja näin Minymon tähtikuosillisen haalarin livenä. Se oli ihan kiva ja jätin sen harkintaan. Mulle on vielä hieman epävarmaa, tarvitseeko esikoinen kahta haalaria. Mitä te olette mieltä?? Pojat siis käyvät päivähoidossa... Ei auta muu kuin uppoutua nettikauppojen salattuun maailmaan ja ostaa sieltä :)
Pipot kuitenkin löysin. Raidallinen on esikoisen yhteen takkiin (KappAhl) ja Reiman pipo on pienimmäiselle.


Kuopukselle kiva trikoopaita pelastamaan paitapulaa. Ihana minusta!! Tämäkin on Kappiksesta...


Pienelle ota 3 maksa 2- bodeja. Meidän kaupungista ei löytynyt yhtäkään puhtaanvalkoista bodeja ja onneksi naapuri pelasti :) Meidän käupungin KappAhlissa ei ole vauvapuolta laisinkaan. Olen tästä vissiin aiemminkin raportoinut... Edelleen olen yhtä harmissani, varsinkin kun Newbie- mallisto on niiiiin ihastuttava!


Ja äidille myös jotain! Ostan harvoin itselleni mitään vaatetta meandin vaatteiden lisäksi. Ihan huoletta voin kulkea monta vuotta vahoissa talvikengissäkin :) Tämä todella lämmin NoaNoan neuletakki oli -50% alerekissä. Ja mikä ihaninta, tämä on villaa!!! En voi sietää akryylisia vaatteita... Lämmittä mukavasti kylminä syyspäivinä. I-H-A-N-A (Ja tämä suloinen tuolilöytö on yhdeltä pihakirppikseltä 10€)

-Hanna-

2 kommenttia:

- A - d - é - a - kirjoitti...

Heippa, suloinen pieni iso. Joo vauva-asento sylkyssä on jotain aivan kamalaa meitinkin pikkumiehestä, heti alkaa protestointi :) Ja kyllä se aika ihan hurjaa vauhtia menee! Ei mullakaan riitä aika päivitysten tekoon niinkään kuin ennen. -Tiina

Heidi kirjoitti...

Mie luulen että yksikin toppahaalari riittäisi, ainakin meillä riittäisi, ulkoilun jälkeen saa laitettua kuivauskaappiin. Eikös rummussakin voisi pyöräyttää?
Laitappa mulle joskus viestiä jos olet täällä naapurissa käymässä niin voitas treffata vaikka kahvien merkeissä jossain kahvilassa? välillä on vähän tylsää yksin lasten kanssa haahuilla ympäri kaupunkia.