tiistai 21. huhtikuuta 2009

Aurinkoista tiistaita kaikille!

Aivan ihana päivä tänään! Koko aamupäivän vietimme mökillä puuhommissa ja oli todella kivaa. Puuhommatkaan eivät tuntuneet lainkaan vastenmieliseltä, kun aurinko lekotteli pilvettömältä taivaalta. Pojat olivat hengessä mukana kantelemassa puita ja risuja. Kyllä oli pojat rättiväsyneitä savotan jälkeen. Pikku apurit olivat täydessä unessa melkein jo mökin pihassa!
Poikien nukkuessa autossa sain vimman järjestellä vähän poikien huonetta. Rikkoontuneet lelut heitin pois, pehmoleluja kärräsin taas kellariin (niitä oli taas kerääntynyt jostain ihan liikaa), leluille järjestelin hieman toimivampia ratkaisuja jne.
Yläkuvassa olevassa Estan pussukassa säilytämme rakkaimpia pehmoleluja, liikaa niitä vieläkin on...
Junaradan osat ja puupalikat ovat saaneet paikan Ikean kivoista säilytysrasioista. Ne ovat juuri oikean kokoisia!
Meidän vanhat eteisen hattukorit saivat uuden käyttötarkoituksen. Nyt niissä säilytetään legoja ja puuleluja. Miksen ole aiemmin näitä hoksannut? :)

Pienet kotieläimet vielä odottelevat jotain järkevämpää laatikkoa. Olen etsiskellyt jotain kannellista, sievää. Mutta vielä ei ole oikeaa osunut kohdalle.

Tämä käsintehty huopakori löysi paikkansa joulupukin kontista ja se on kotoisin Augustin huvilan nettipuodista. Tässä meillä säilytetään autoja ja mukaan kyllä eksyy välillä muutakin roinaa! :)
Kyllä on taas mukavaa kun pojilla on siisti huone, ainakin edes vähän aikaa! Ei siihen mene kuin muutama minuutti niin siellä on vieraillut jo pyörremyrsky...
Tämä ihana päivä sai todella kivan päätöksen! Meillä esikoinen sairastui maailman ihaninpaan tautiin, mahatautiin. Mieskin tuossa valittelee. Hänen herkkyytensä tietäen, veikkaan sen johtuvan enemmän myötätunnosta... Toistaiseksi minä ja kuopus olemme siltä välttyneet.
Terkkuja täältä sairastuvalta!

1 kommentti:

Heidi kirjoitti...

Kivoja säilytysratkaisuja :)
Paranemistoivotuksia mahatautipotilaille! Meillä ei ole vielä tänä vuonna sairastettu mahatautia ja toivottavasti ei sairastetakaan, on se niin kurjaa!