tiistai 7. huhtikuuta 2009

Tiistaipäivän turinoitaTänään onkin ollut vaikka mitä menoa. Jostain kumman syystä vapaapäiville kertyy kaikenlaista.


Kuopus käytettiin lääkärissä kovan yskän takia. Korvat olivat puhtaat ja keuhkoissakaan ei ollut tulehdusta, vaikka niin kovasti rohisee. Lääkekuurin hän kuitenkin sai, ennaltaehkäisemiseksi. Meillä otetaan nykyään varman päälle, sillä viime kesänä hän sairasti keuhkokuumeen.


Kävimme aamupäivällä sukuloimassa mieheni isotädin luona ja sitten olikin aika lähteä hammashoitajan luokse. Esikoinen käy tiettyina väliaikoina siellä hammaseroosion vuoksi ja kuopuksella oli kahden vuoden rutiinitarkastus. Pojat olivat todella reippaita ja niin ylpeitä uusista hammasharjoistaan.


Hammashoitajakäynnin jälkeen kävin etsimässä ystävälleni lahjaa (järjestän hänelle yllätysvauvakutsut) ja kivan jutun omastamielestäni löysinkin. Heillä on entuudestaan yksi lapsi, joten lahjani perustui tällä kertaa tarvikepuoleen; vaippoja, pyllypyyhkeitä, liivisuojuksia, suklaa ja kasvonaamio äidille ja lisäksi pienelle sukkia ja kiva body. Toivottavasti ovat mieluisat, sen näkee sitten huomenna! :)


Tämä päivä on myös pitänyt sisällään siivoamista ja illalla jumpan jälkeen homma jatkuu. Vauvakutsut pidetään meillä, joten tekemistä piisaa. No, tulee ainakin koti siistiksi!

Yläkuvassa on hillitön pyykkivuori, joka on valloittanut meidän vierashuoneen! Meillä pestään todella innokkaasti pyykkiä ja sen kyllä huomaa. En edes muista, koska viimeeksi meidän vierashuone on ollut pyykitön!

Kengät löytyi Citymarketin alekorista 3 eurolla. Ei ehkä ole ihan minun tyyliset, mutta ostin kun todella edullisesti löytyi. Normaalihintaisena olisi kyllä jäänyt kaupan hyllylle. Haluaakohan joku muukin näitä?? Esim. Miia?? Kokoja oli 28- 33 muistaakseni...

3 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Olikohan nuo kengät Lappeenrannan vai Imatran cittarista? vai kenties jostain muualta. Oisin voinut vaikka Manulle ostaa mutta taitaa tuo 28 olla vielä vähän liian suuri, ellei sitten ensi vuodeksi ostaisi jo valmiiksi.

Poikien tyyliin Mia kirjoitti...

No on kivat tennarit! Olisikohan noita meidänkin Cm:ssä, täytyy kurkkia. Ehken ei varmaan kannata lähetellä, kun postarit on sitten taas niin kalliit.. ;)

Hanna kirjoitti...

Miia: Saathan sinä ne napattua Imatraltakin, kun täällä päin liikuskelet?? :)