perjantai 1. toukokuuta 2009

On ollut hieman hiljaiseloa...

Tässä viimeisimpiä hankintoja. Kesää täällä siis kovasti odotellaan ja toiveena olisi vanha kunnon intiaanikesä!
Olen määrännyt itseni T-paitojen ostolakkoon. Niitä on siis kertynyt aivan liikaa, ettei pojat kerkeä kaikkia edes käyttää. Punainen autopaita oli kuitenkin aivan must saada. :) En olisi sitä kylläkään hommannut, mutta hihattomat paidat olivat osta 3 maksa 2- rekissä, joten pitihän siitä jotain valita... Kesävaatteet meillä alkaa olla suht hommattuina, mutta shortseja, hihattomia paitoja, hatut, uimahousut ja kivat pihasandaalit meiltä vielä kuitenkin uupuu! Niitä siis metsästämässä... Tietääköhän kukaan onko KappAhliin tulossa froteisia shotseja? Poikien Tyyliin Miian postauksesta huomasin ne... Ei auta muu kuin lähteä laivalla kohti Ruotsia, jos ei Suomeen niitä saada! :)
Tänään maistelimme ensimmäiset tuoreet mansikat tänä vuonna. Espanjalaisten maku ei ollut kuitenkaan mikään päätä huimaava, mutta pojille ne kyllä maistui!
Nämä löysivät uuden kodin meiltä. Nappasin nämä mukaan kappAhlista, kun kaikki tuotteet olivat -25%. Pitkään olen katsellut valkoisia Hai- saappaita, mutten ole löytänyt kotipaikkakuntamme marketeista sopivaa kokoa.En ole mikään ruusujen ystävä, mutta yllätyin näiden saappaiden hyvää lestiä. Kapean jalkani vuoksi monet saappaat ovat ihan perästävedettäviä! Saa nähdä pidänkö näitä koskaan kaupungissa, mutta kyllä nämä ainakin mökille kelpaa.

Meillä ollaan siis vietelty hieman hiljaiseloa. Esikoisen mahatauti vaati veronsa (me muut kyllä säästyimme). Lisäksi olen yksin pyörittänyt arkea lähes viikon verran, sillä mieheni on lomamatkalla Turkissa veljensä kanssa. Alkuviikosta kävimme kyläilemässä Joensuussa ja tämä vappukin sopivasti katkaisi hieman tätä normaalia arkea!

Mukavaa ja aurinkoisen lämmintä vappua kaikille!3 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Kyllä niitä pitäis tulla, koska ainakin meidän Kappahlissa oli pinkkejä froteeshortseja jo. Ne keltaiset siis jotka ostin Tukholmasta on tyttöjen osastolta. ;)
Pitäis siis tulla punaisetkin vielä tai ainakin nettisivujen mukaan.

Meilläkin on liikaa t-paitoja jo, mutta kyllä niitä kuluukin kesällä. Monesti saa vaihtaa pari kertaa päivässä t-paidan. Jee! ;D

Ihania säilytyskoreja ja laatikoita muuten teillä, meillä on vaan tylsiä muovisia..

poikien äiti kirjoitti...

minä löysin eilen vihreän froteeshortsi setin kappahlista. olen myös T-paita ostokiellossa, mutta silti niitä tarttuu välillä matkaan...

jarna kirjoitti...

Aivan huisit saappaat!

Mulla ei ole ostokieltoa eikä tule=) Odotan innolla froteesettejä tulevaksi!