perjantai 1. maaliskuuta 2013

Kaunista kevääksi


Olen katsellut ja plärännyt H&M:n kuvastoa heti siitä saakka kun paksu kuvasto tipahti postilaatikkoon. Aluksi olin hieman pettynyt ja tuli sellainen blaah- olo. Mutta aika nopsaan sieltä ne omat suosikit kuitenkin erottuivat muiden joukosta... Olen jo monta kertaa näpytellyt tilaukseni, mutta on sitten jäänyt lähettämättä esim. siitä syystä että haluamia vaatteita ei olekaan ollut juuri sillä hetkellä meidän koossa. Mutta nyt kun alekoodi tuli, niin pitihän se käyttää hyödyksi, ettei vaan jää ilman ;)

En muista olenko maininnut asiasta, mutta mulle on tullut aivan totaalinen VÄRIÄHKY!! Värikkäiden vaatteiden kiintiö on tullut täyteen ja iloisen kirjavat retrovaatteet saavat väistyä neutraalin värityksen tieltä. En kestä enää yhtäkään värikästä vaatetta meidän poikien päällä, ne pursuu jo korvistakin... Muutama väripilkku kuitenkin löytyy, mm. poltettua keltaista (kummallista kyllä, mutta siihen olen aivan hulluna!!!) ja pikkiriikkisen isoilla pojilla on kirkkaanpunaista.

Mulla oli jemmassa äitiyspakkauslaatikollinen kivoja, kuin uusia isojen poikien pieneksi jääneitä vaatteita. Parisen viikkoa sitten laatikon avasin ja ajattelin että Akustille ei tarvitsisi ostaa mitään uutta MUTTA ne vaatteet oli aivan järkyttäviä, juuri niitä riemunkirjavia. No thanks! Vaatteet kirppikselle ja uutta tilalle :)

Tällaisia ihanuuksia näpyttelin tilaukseen. Kiva juttu muuten, kun H&M:n vauvamalliston vaatteita saa nykyään koossa 92cm! Pari kesävaatetta ostin myös. Viime kesästä kuitenkin viisastuneena, ostan niitä vasta sitten kun on oikeasti helle ja on tarvetta. Meillä jäi nimittäin kesävaatteita pitämättä aivan todella paljon viime kesänä... Niitä tuli vaan osteltua, kun ajattelin viime keväänä, että samanlainenhan intiaanikesä on tulossa kuin aiempinakin vuosina. Joo, ei tullut, ei!

Onkos muilla ilmennyt väriähkyä??? Tai kyllästymistä isompien sisarusten päällä olleisiin vaatteisiin??

6 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Todellakin on väriähky, ainoastaan meandit menee :) hyvin samanlainen värimaailma miellyttää minua kuin sinua, ainoastaan keltaisesta en niin välitä.

Vera kirjoitti...

Väriähkyä ei vielä ole näkyvissä, mutta vaatteisiin kyllästyn kyllä nopeasti =)

Triinu kirjoitti...

Onneksi en paljon isommalta tytöltä pienemmälle säästänyt, sillä yksi tosi iso asia muuttui tässä välissä. Housujen puntit vaihtuivat leveästä kapeaksi, ja kyllä ne leveät saivat jäädä meiltäkin historiaan.
Muuten olen säästänyt tosi maltillisesti, johtuen tilanpuutteesta ja muutoista. Ne isomman suursuosikit on olleet muutaman kerran päällä pienemmällä, mutta ei ne enää samalta näytä kuin ennen.
Kun pienin neiti syntyi, päätin pukea hänet vain vaaleanpunaiseen ja valkoiseen ja retroilu sai jäädä. Myös pojan vaatetus on nykyään selkeästi hillitympää kuin pienempänä, onneksi hänellekin kelpaa.

avista kirjoitti...

Täällä ainakin on väriähkyä ollut viimeiset puoli vuotta. Hennesistä tuli erittäin sini-valkoinen paketti tällä viikolla kesäksi. Viime talvena esikoisella oli Rainbow-haalari ja tänä vuonna molemmilla pojilla tummansiniset haalarit. Sekin kertonee jotain.. :)

Saara kirjoitti...

Väriähkyä on täälläkin. :) Olen vähitellen myynyt iloisen kirjavia vaatteita pois. Ja lapset eivät ole ollenkaan pistäneet hanttiin. Tykkäävät paljon uusista hillitymmistä vaatteista.

Hanna kirjoitti...

Heidi: Mulla ei mene edes ne meandit enää...

Vera: Mullekin on tullut kyllästymistä. Varsinkin niihin mitkä ovat jääneet kuopukselle pieneksi ja jotka pitäisi suoraan siirtää keskimmäisen kaappiin. Kivoimmat säästän, loput kiertoon :)

Saara: En olekaan näköjään väriähkyineni yksin :)

Triinu: Meillä isot pojat eivät myöskään innostu värikkäistä vaatteista, onneksi ;)

Avista: Minä ihalilin kovasti viime talvena ystäväni lapsella ollutta Rainbow- haalaria. Onneksi ei tullut sitä hamstrattua mistään alesta. Luojan kiitos ;)