keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Kevään haalaripohdintaa = stressi ja ahdistusTäällä on tämän äiskän pää sauhunnut viime viikot... Nyt voin kyllä sanoa, että eipä ole koskaan ollut välikausihaalarin hankinta näin vaikeaa! Nyt on kuulkaas nettiä plärätty ja mallistoja selattu yön pimeinä tunteina. MUTTA mä en löydä sitä TÄYDELLISTÄ haalaria mistään meidän kuopukselle :( Alkaa iskeä jo paniikki! Nyt toivoisin olevani sellainen ihminen mikä vaan marssii ensimmäiseen kauppaan, nappaa mukaansa sen ensimmäisen vastaantulevan ja marssii kassan kautta kotiin. Mutta kun mä en ole sellainen. Mielestäni myös pojat voivat pukeutua kauniisti ja halauan heille myös kauniit ulkoilutamineet...
Tässähän se olisi, se meille niin TÄYDELLINEN! Ihastuin tähän Reiman haalariin aivan heti, kun näin tämän Mian blogissa. MUTTA meidän pieni mies on aivan liian iso tähän :( Näitä valmistetaan vain kokoon 86cm saakka...Sitten kun edellä mainitussa ei riittänytkään koot, niin ajattelin jotain tummansinistä. Näyttävät vaan olevan kiven alla nekin tänä keväänä! Polarn O. Pyretinkin mallistossa on vain vihreä ja sitä mä en halua... Tämä Reimatecin haalari on nyt ensimmäisenä listallani, jos en nyt muuta tummansinistä löydä. Tietääkös kukaan olisikohan Mini A Turen tai Ticket outdoorin mallistossa mitään yksiväristä tummansinistä??Tämä Molokidsin puku on kyllä kaunis, mutten millään haluaisi mustaa kevääksi. Sitä paitsi Akustilla on musta Verde Terren haalari ollut nyt talvikäytössä ja alan jo kyllästyä...Tämäkin olisi ollut hyvä, mutta kun nuo oranssit yksityiskohdat ovat minun makuuni aivan liian räikeät...Meidän keskimmäisellä oli tällainen harmaa Jonathanin välikausihaalari viime vuonna käytössä ja olin siihen todella tyytyväinen. Se aiempi puku oli vedenkestävä Tähti- malliston haalari kun taas tämän kevään mallistossa se on Classic- mallistossa... Tämä on myös yksi varteenotettava, jos nyt tummansinistä ei satu tulemaan eteen...

Olenkohan ainoa, joka ei ole ostanut lapsilleen kevääksi vielä yhtään mitään?? Onko teillä muilla tullut pettymyksiä tämän kevään mallistojen suhteen??

4 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Mie tykkäsin myös tuosta reiman t.sinisestä, tosi kiva tosin livenä en ole nähnyt. Meille tuli kuopukselle se popin vihreä haalari vaikka t.sinisen olisin halunnut. Popin haalarit on vaan niitä parhaita ainakin meille ja kun en käytettynäkään hyväkuntoista löytänyt niin oli otettava mitä tarjolla oli, ihan kiva kyllä se vihreäkin, semmonen kirkas :)

Minna kirjoitti...

Vinkkaan sinulle yhdestä haalarista, joka tuli eilen =) Itse ihastuin kympillä ja jos meillä olisi pieni poika tämä tulisi hänelle ehdottomasti =)
http://www.juuliajajoonatan.fi/MIKK-LINE-tahtihaalari

en tiedä toimiiko linkki, mutta kopioiminen osoitekenttään varmasti onnistuu. 8-v pojalle otinkin tuon saman kuosin takkina =)

Minna kirjoitti...

Näitä haalareita valmistetaan vain 104 cm saakka, enpäs tiedäkään mikä koko teillä on haussa =)

Fg kirjoitti...

Popin valikoimiin kuuluu aina tummansininen haalari. Siellä niitä on nytkin myymälässä.