sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Angry Birds- bileet


Meillä vietettiin syntymäpäiviä koko viikonloppu. Rankkaa oli, mutta myös mukavaa :)

Meidän esikoinen täytti kokonaiset 7 vuotta (ja minä ihmettelen minne tämä aikaa oikein katoaa) kolmisen viikkoa sitten ja nyt kaikkien työkiireiden hellitettyä vietimme synttärijuhlia. Ja voitte varmaan arvata mikä on eskarilaisen toiveena - no tietysti ihka omat Angry Birds- juhlat! Minä tein tietysti töitä käskettyä... Voin sanoa että äiskän mietintämyssy on raksuttanut päivin ja öin, mutta kuitenkin juhlista selvisimme ilman verta, hikeä ja kyyneliä :) Kivoja teemaan sopivaa rekvisiittaa löytää myös helposti ja vaivattomasti. Minä kävin esikoisen kanssa kiertelemässä loppuviikosta kaupoilla ja kaikkea teemaan sopivaa löysimme Tiimarista, Suomalaisesta kirjakaupasta sekä Citymarketista.

Esikoisemme kutsui juhliin omia esikoulukavereita, 5 poikaa ja 4 tyttöä. Tiivis oli tunnelma ja desipelitkin välillä aika korkealla. Oli kuitenkin todella hellyyttävää nähdä kuinka tuollainen iso porukka tulee todella loistavasti juttuun keskenään, niin tytöt ja pojat. Nämä olivat ensimmäiset juhlat, johon emme kehitelleet mitään varsinaista ohjelmaa. Hyvin näyttivät keksiä sitä ihan itsekin... Iso vuori lahjoja oli jo sangen mielenkiintoisia ja niillä leikittiin ja tutkiskeltiin! Meidän eskarilaisen lahjat oli suurimmalta osin varsin teemaan sopivia, Vihaisia lintuja, kuinkas muutenkaan :)Tarjolla oli Angry Birds- kakku (elämäni ensimmäinen sokerimassataidonnäyte, vaatii vielä hiomista... ja tietty se oli sankarin toiveena), karkkia, mokkapaloja, keksejä ja sitten meillä oli myös tuollainen dippilautanen (lihapullat, nakit, kurkut ja viinirypäleet olivat suosikit). Jätin pois sipsit, popparit jne, koska niistä tulee aivan mieletön sotku ;) Hyvin kelpasi kamuille!

Tänään olikin sitten uusi rypistys! Tänään oli isovanhempien ja kummien vuoro :) Tänään löimme kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja meidän keskimmäisen 6- vuotispäiviä vietimme samalla. Hän virallisesti täyttä kuusi kahden viikon päästä ja minusta on todella kätevää ja huomattavasti stressittömämpää juhlia näin... Kuvia ei hirveästi tullut otettua, ei sitä aina ehdi ;) Esikoinen sai lahjaksi mm. sellaisen taikurisetin, jolla voi harjoitella erilaisia taikatemppuja. Meille esiintyikin tänään Taikuri Viljo ja Taikuri Pensseli :D

Ihana viikonloppu takana ja huomenna taas kohti arkea!
Mukavaa alkavaa viikkoa, Hanna

1 kommentti:

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Onnea synttärisankareille! Hieno Angry Birds-kakku :)