sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

* Jo 4- vuotias blogini * ARVONTAA!!!Niin se aika on vierähtänyt ja olen kirjoitellut teidän iloksenne jo 4 vuotta. En olisi kyllä ikinä uskonut, että näin pitkään saan olla teidän parissanne. Kiitos paljon ja terveisiä lukijoilleni, niin uusille kuin vanhoillekin! On niin ilo ollut huomata, että aivan tavallinen, arkinen perhe-elämämme on kiinnostanut näin montaa... Kiitos vielä kerran!

Synttäreiden kunniaksi ajattelin laittaa arvonnan pystyyn :) Arvon yhden kappaleen Polarn O. Pyretin lahjakortteja, joka on arvoltaan 20 €. Lisäksi arvon yllätyspalkinnon kaikkien vastanneiden kesken, jos blogini saa uusia lukijoita ja määrä ylittyy 115 :)Arvonnan säännöt: Jokainen voi osallistua, niin lukijani kuin anonyymitkin (anonyymit jättäkää jokin selkeä nimimerkki, jotta tunnistan teidät). 1 arpa tulee kuin kommentoit kommenttilaatikkoon ja kerrot onko teillä ollut Po.pin vaatteita käytössä, mitä olette pitäneet ja mikä on suosikkinne. 2 arpaa tulee kun vastaat edellä mainittuihin kohtiin ja linkität blogiisi. Voitte käyttää yläpuolella olevaa kuvaa linkitykseen!

Arvonta suoritetaan 1. huhtikuuta ja ei, se ei ole aprillia vaikka aprillipäivä onkin tuolloin ;) Onnea kovasti arvontaan!!

Mukavaa ja aurinkoista sunnuntaita kaikille!

29 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Onnea blogille!

Yhdellä arvalla mukaan :) Meillä on ollut Poppia paljonkin ja tykkään laadusta tosi paljon! Trikoo on monessa vaatteessa vertaansa vailla, samoin värejen pysyvyys. Suosikkina ehkä ulkovaatteet, vk -puku irroitettavalla fleecellä on ollut erittäin kätevä ja laadukas.

Mindianna kirjoitti...

Osallistun yhdellä arvalla. Meillä on ollut Po.P:in vaatteita jonkin verran, ja tykätty on. Vaatteet ovat kauniita ja pysyvät hyvinä käytössä ja pesuissa. Raitavaatteet ovat suosikkejani.

Kaisa kirjoitti...

Onnea nelivuotiaalle!Meillä on ollut jokunen raitavaate,pari printtipaitaa ja välikausitakkeja.Välikausihousuja olis kiva testata tai jos keväällä vielä löytyy niitä villavaatteita niin niitä vois ostaa lisää,ihania ja lämpimiä.

Nitta kirjoitti...

Onnea!
Mukaan yhdellä arvalla.
Po.P on yksi lempparimerkeistä ja sitä on ollut käytössä tosi paljon. Suosikkia en osaa nimetä.

Mari kirjoitti...

Ihan mun lemppari merkki lapsille! Tykkään siis. Mukaan arvontaan;-)

Anonyymi kirjoitti...

Mukana arvonnassa. Suosikki popissa on raitapaidat.

Taikku J

Taija kirjoitti...

Kyllä meillä popin vaatteita on ollut ja tulee olemaankin. Isot pojat tykkäävät noista "reisitaskuhousuista" tai mitä canvashousuja ne oikein onkaan virallisesti. Vauvalla myös ihania popin juttuja. Klassikkoraita-hommelit on muuten semmonen must-juttu mitä pitää aina vaatekaapista löytyä.
taijamaija@pp.inet.fi

miitu kirjoitti...

Onnea synttärin johdosta :)

2:lla arvalla mukana! Meillä on ollut Po.P:n vaatteita paljon ja suosikkina on ehdottomasti raidat :) Ulkovaatteista windfleecet raikkaine väreineen on ihania! Laatu on pääosin ollut hyvää, joihinkin kuviollisiin on tosin tullut turhan nopeasti nukkaa ja haalistumaa. Mutta suosikkimerkkejä siltikin :)

Anonyymi kirjoitti...

Mukana yhdellä arvalla. Meillä on vain muutama popin vaate ja olen tykännyt!
-V

Anonyymi kirjoitti...

Onnea 4v taipaleesta!
Lapsilla on ollut jo vuosia po.pin vaatteita käytössä. (Uusia tai kirppiksiltä hankittuja.)
Nuorimmalla oli sama softshell takki 86 koossa käytössä n 9kk-2v ikäisenä.:)Tykkäsin!

Yhdellä arvalla mukana.:)

vaniljasade@hotmail.com

Elmiira kirjoitti...

Yhdellä mukaan ja raitapaitaa ollut.

Aake07n äiti kirjoitti...

Mukana arvonnassa yhdellä arvalla. Meillä on ollut P.o.P.ilta jonkin verran sisävaatteitakin, mutta erityisiä suosikkeja ovat P.o.P.in välikausivaatteet - kuoritakit ja -housut sekä windfleecet - joita on nytkin kaapissa odottamassa ilmojen lämpenemistä useampi setti perheemme 5-vuotiaalle.

Kala kirjoitti...

Onnea 4-vuotiaalle! On ollut käytössä hyväksi ja kestäväksi havaittu.

Anonyymi kirjoitti...

Yhdellä arvalla mukaan !! P op välikausi vaateet ovat kestäneet hyvin ja muutenkin olleet mieleisiä. satu.ruokola@pihlajalinna.fi

Anonyymi kirjoitti...

Yhdellä arvalla mukana! Kyseinen lastenvaatemerkki on yksi suosikeista. :)

Johanna (nxmo)

Anonyymi kirjoitti...

Meillä on muutama vaate merkiltä ollut, ja laatu on ollut ihan huippua. :) Yksi arpa! Heidix

Heidi kirjoitti...

Yhdellä arvalla mukana :) meillä on paljon popin vaatteita ja erityisesti tykkään heidän ulkovaatteistaan :)

Mehusuu kirjoitti...

1 arpa! Ekat popit saatu juuri käyttöön, joten käyttökokemuksista ei vielä osaa sanoa. Yksi hyvä juttu on kuitenkin varma, housut pysyvät jalassa meidän superhoikkeliinilla. Sehän se tärkein juttu, laadun ohella.

jonnullepostia@hotmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Yhdellä arvalla mukana! Me ollaan POPitettu jo monta monta vuotta, erityisesti klassinen raitakuosi on edelleen POP.
hannada04(at)yahoo.com

Anonyymi kirjoitti...

Ei ole vielä ollut, mutta mielellään kokeiltaisiin! Osallistun yhdellä arvalla. Neiti Kesäheinä

Annaleena kirjoitti...

Onnittelut :)

Pojalle 3-v pitäisi ostaa kestävä välikausihaalari kenties pop. Poika olisi pihalla aamusta iltaan ja puuhailee paljon, joten haalarin on oltava kestävä. Popilta on ollut välikausi- ja sisävaatteita. Olen tykästynyt erityisesti noihin välikausivaatteisiin.

yhdellä arvalla :)

Anonyymi kirjoitti...

Yhdellä arvalla mukana. Ekat PoPit on meilläkin käytössä ja ainakin kuosit ovat kivan pirteitä. Jolly

Mimura kirjoitti...

Moikka!
Popilta lempparipaita on ollut ruskea talopaita. Sitä pidettiin paljonpaljon :)
Yhdellä arvalla mukana.

lipsetti@hotmail.com

Saara kirjoitti...

Yhdellä arvalla mukana!

Meillä on käytetty Popin vaatteita jo useamman vuoden. Erityissuosikit on windfleecet ja ulkoiluvaatteet muutenkin. Raitapaitoja on pojille kertynyt useampi kappale.

Kati kirjoitti...

arvalla mukaan! jonkun verran on popin vaatteita kertynyt,ulkovaatteista tykätään. Raita pipot on popilla ihania, niitä kertyy keväisin useita kaappiin:)

Anonyymi kirjoitti...

Yhdellä arvalla mukana.
Meillä ei Popin vaatteita ole vielä ollutkaan.
MaritaK

Anonyymi kirjoitti...

Meillä on tooosi paljon Po.pin vaatteita, todellinen Po.p fani. Tänään ostin farkkushortsit isommalle ja on tosi pehmeää ja ohutta farkkua ...ihanat. Ja viime kerralla lähti mukaan farkut. Eli ne olkoon suosikit.
Arvalla mukana.
taikaruu@gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Meillä ei ole vaatteita ollut, eli ei ole kokemusta tuosta merkistä.
Yhdellä arvalla mukaan.
mika_karelia(at)hotmail.com

Hanna kirjoitti...

Meidän lapset puetaan päästä varpaisiin po.piin. Laatu, ulkonäkö ja kierrätettävyys, muutahan ei lastenvaatteilta voi enää vaatia. Meillä aikuisilla on käytössä po.pin sukkia, parhaita ikinä ja ainoita (villasukkien lisäksi), jotka kestävät töppösiä käyttäessä jalassa valumatta.