lauantai 2. maaliskuuta 2013

Onnea Rakkaani


Kuusi vuotta sitten, 2. maaliskuuta 2007 klo 18.10 sain syliini lahjan. Lahjan jota olin kantanut mukanani lähes yhdeksän kuukautta. Lahjan, joka teki meidän perheestämme suuremman. Lahjan, jonka jälkeen esikoisestamme tuli isoveikka.
Lahjakäärö oli 3565 grammaa painava, 51 senttimetriä pitkä ja sai vauvanimekseen Into, jonka me sitten säilytimmekin...

Hyvää syntymäpäivää sinulle rakas Into <3 Vielä on parisen tuntia aikaa juhlistaa syntymäpäivääsi. Sinä, päivänsankari tosin nukut perhoslaastari silmäkulmassa, mutta tämä äiskä täällä juhlistaa ottamalla palasen mutakakkua :)
Minä vietin tämän kauniin aurinkoisen juhlapäivän töissä ja miesväki oli ottanut rennosti. Inton kummitäti tuli tänään juhlistamaan päivää työpäiväni jälkeen ja sankarin toivomuksesta tarjolla oli mutakakkua (suoraan pakastealtaasta) ja vanilijan makuista soijajäätelöä. Esikoisen toive toteutui myös ja tarjolla oli myös suolakeksejä, rypäleitä, tuorejuustoa ja hänen lemppariaan valkohomejuustoa. Ostin kokeeksi myös Pirkan Macaroneja, mutta ne eivät kelvanneet jostain syystä... Oli kivat kahvitteluhetket, vaikka tarjolla olikin vain valmisherkkuja. En oikein osaa olla leipomatta mitään jos joku tulee kyläilemään, tänään oli kuitenkin pakko osata. Ja taidampa ottaa tavaksi :D Niin, ja kuten varmaan huomasitte, mutakakku unohtui kuvasta...

Mukavaa jäljellä olevaa lauantai-iltaa kaikille!

1 kommentti:

Piia kirjoitti...

Tarjoilut ja seura olivat erinomaisia, kiitos :)