keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Terkkuja Kuopiosta!


Terveisiä Savon sydämestä!! Viime viikon lopulla tein meidän kuopuksen kanssa pienen kesälomareissun Kuopioon... Olimme kylässä mieheni veljen perheen luona ja oli todella mukavaa! Sanoisinko antoisaa... Menimme täysin lasten ehdoilla ja se kyllä onnistui mutkitta... Antoisaa matkasta teki myös sekin että sain keskittyä rauhassa kuopukseen, sillä isoveikat olivat mummolassa. Ja luulen että isommat pojat nauttivat siitä, että he saivat ihan toisenlaista huomiota mummon luona :)

Minulla on muuten kolme paikkaa, jossa on aivan pakko aina piipahtaa kun käymme Kuopiossa; Niilo ilossa, Punnitse ja säästä- kaupassa ja tietysti myös Po.pilla :) Niin ja neljäskin taitaa olla nykyään, nimittäin Ikea! Siellä en kyllä nyt käynyt ;)


Niilo ilo on vaihtanut liiketilaansa isompaan ja oikein mukavan tilan Anne onkin löytänyt... Siis kerrassaan mahtava! Sisällä on kaksi todella kaunista ja vanhaa kakluunia. Harvoin törmää tuollaiseen nykypäivänä... Harmi kun ei tullut räpsittyä kuvia sisältä :( Sieltä tarttui mukaan Ticketin takki tulevalle eskarilaiselle -30%, Noshin body kuopukselle -30% ja keskimmäiselle Name it- kesähattu normaalihinnalla.


Po.pilta löysin pitkähihaisen paidan kuopukselle syksyyn -30%. Sukkapulaa helpottamaan läjä sukkia koossa 19-21 ja 22-24 -30-50% alesta...


Meillä tykätään kyseisen merkin sukista ihan toooooosi paljon! Niissä merkkaa LAATU, tarvitseeko edes niistä enempää puhua... Onko teillä ollut Po.pin sukkia ja mitäs tykkäätte?


Tässä vielä pieni reissumies :) Akusti pääsi linja-autoon ensimmäisen kerran...

Meidän kotikaupungissamme matkustan todella harvoin bussilla. Ensiksikin vuoroja kulkee niin harvoin, että ihan masentaa. Niitä kulkee niin harvoin, että olen kävellen kerennyt keskustaan jo monta kertaa ennekuin linjuri ajaa meidän ohi. Täällä rattaiden kanssa matkustaminen on työn ja tuskan takana, sillä täällä ei ole matalapohjaisia linjureita. Ja lisäksi bussilla matkustaminen on törkykallista, 3.20€ taitaa olla tämänhetkinen lipun hinta... Joo-o, rattaiden kanssa matkustavat eivät pääse ilmaiseksi :( Eli parantamisen varaa olisi rutkasti! Minä niin mielelläni kulkisin bussilla ekologisista syistä...

Mukavaa loppuviikkoa kaikille!

2 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Ihanaa että reissu oli onnistunut! :)

Mut sitä miun piti kertoa et on meillä matalalattiabussit nykysin. Ja oikee omat napit vaunuilijoille ;) Mut hinta on kallis ja tuo vaunujen kanssa malsaminen hanurista!!

Hanna kirjoitti...

Oi Laura kiitos kovasti tiedosta :)