sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Lindexin syksyä


Lindexin syksyn mallisto on täynnä kaikkea ihanaa! Meidän pojille sieltä löytyy vaikka mitä ihanuuksia! Vaarinpaitoja, neutraaleja värejä, raitaa ja vaikka mitä... Sairastan edelleen väriähkyä ja vaatekaappi alkaa olla aika riisuttu väreistä, varsinkin pitkähihaisten ja -lahkeisten kohdalla... Retrokuviot alkaa meikäläisen kohdalla olla menneen talven lumia!

Ihanaa kun saan vielä pukea meidän Akustille pienten puolen vaatteita. Viimeistä kokoa viedään, nimittäin 86cm... Nämä yläpuolella olevat kuvat on sieltä napattuja :)

Nämä on pienten poikien mallistosta 86cm - 122cm. Tällaista käytännöllistä perusvaatetta täytyykin hommata meidän päiväkotilaiselle :)
Meidän tulevan eskarilaisen vaatekaappi huutaa tyhjyyttään, sillä hän on kasvanut lähes kaikista pitkähihaisista ulos kesän aikana... Hänelle koko 122cm ei enää riitä, vaan me joudumme siirtymään isompien puolelle nämä kuvat onkin sieltä :)

Voisi jo syksy tulla ja arki taas alkaa... Varsinkin kun tämä kesäkin on ollut niiiiin surkea. Odotan jo kovasti uusien mallistojen tulemista kauppoihin :)5 kommenttia:

Hupulaiset/Sirkku kirjoitti...

Olen myös iskenyt silmäni tohon pienten huppariin ja housuihin.
Ja oottelen kans jo syksyä. kesä-ähky iski! :D Liian villiä ja vapaata elämää, ei kestä, tulkoon rutiinit ja viileys!

Anonyymi kirjoitti...

Äh, minun makuun on nyt moni mallisto liian tummansininen! ;)
H&M oli pettymys ja samoin nämä Lindexin uutuudet. Tai no vauvoille olisi vaikka mitä, mutta se nyt ei auta.
Minulle ne värit on edelleen in, mutta hiukan hillytympää meidän vaatekaapissa on silti. Siis kun entiseen vertaa. ;)
Itse olisin kaipaillut mustaa, harmaata, vaaleansinistä ja valkoista hillityimpinä väreinä. Sitten piristämään etenkin keltaista ja punaista.
Mutta tuo tummansininen on vaan ja pysyy hyi yök tylsänä värinä. :D

-Poikien tyyliin Mia-

Helmi kirjoitti...

Nuo pienten puolen vaatteet on minustakin tosi kivoja. onneksi meillä kuopus (tasan 2v) menee vasta koossa 80/86cm, joten voidaan vielä noita ostaa.:)

Minäkin odotan jo syksyä ja kerhojen alkamista. Meillä tosin on vielä kaksi lomaviikkoa edessä...

Anonyymi kirjoitti...

Meilläkin tuleva eskaripoika oli jo keväällä 123,5cm, joten joutuu etsimään vaatteet isompien puolelta. Ihanaa muuten, että lastenvaatteita saa pitkästä aikaa noinkin "yksivärisinä" ilman mitään typeriä printtejä!

Heidi kirjoitti...

Kivoja kaikki, vois tulla meillekin :) mullakin on ihan hirvee retroähky :D