tiistai 17. heinäkuuta 2012

Synttäreiden viettoa


Meillä juhlistettiin viime viikon lauantaina Akustin ensimmäistä syntymäpäivää! Ihan kaikki kummit ja isovanhemmat eivät päässeet, mutta silti oli tupa täynnä vieraita. Mukavaa oli ja kiitos paljon jokaiselle! Minä taas keskityin tarjoilupuoleen ja kahvin keittoon. Siinä kiireessä kamerakin meinasi unohtua ( ja juuri nyt tajusin että vieraskirjakin unohtui laittaa esille ja sitruunamelissan lehdetkin unohtui ryytimaalle) ja sankarista ei tullut otettua kuin kaksi kuvaa jotka eivät todellakaan ole julkaisukelpoisia ;)


Villa Elina- blogista sain kivoja ideoita synttärikattaukseen, kiitosta vaan sinne :) Kehykseen kirjoitin Tiimarista ostetuilla kirjain- leimasimilla herkkupöydän Menyyn...


Onnittelukortit on minusta kiva laittaa esille!


Meidän herkkupöydästä löytyi suolaisena palana kesäsalaattia, fetaa, aurinkokuivattuja tomaatteja, oliiveja ja Kinuskikissan ohjeella tehtyjä juustokierteitä joita vähän muokkasin. Synttärikakku oli tietysti mansikkakakku ja toiseksi leivoin 3 suklaan juustokakun jonka ohjeen löydät täältä Oli muuten aivan TOSI hyvää!! Lisäksi meillä oli vielä mokkapaloja, suklaisia marenkeja, cookie popseja ja sitruunaisia muffinsseja.
Kerkesin muuten kaiken remontti- ja leivontatohinan keskellä ompelemaan tuollaisen söpön viirinauhankin... Se oli niin nopsa tehdä että taidanpa surauttaa niitä pari lisää :)


Lahjaksi tuli kaikkea tarpeellista ja minusta olikin mukavaa kun lähes kaikki kysyivät lahjatoiveita! Akusti sai lahjaksi mm. Brion ensijunaradan, Plaston päältä ajettavan auton, vaatteita, pussilakanat, Nomination- rannekorun. Ja me ostimme hänelle Kånken Mini- repun! Mietin pitkään ostammeko sen isomman version vaiko tämän pienemmän, lisäki väri oli myöskin pohdinnassa, sininen vai lämmin keltainen. Päädyimme kuitenkin sitten tähän siniseen (eipä näy lika) ja Mini- versioon. Nyt minä saan pyhittää oman Kånken- reppuni omille tavaroilleni ja Akustin varavaatteet ja vaipat saavat sitten matkata tässä :)


Ei kommentteja: