maanantai 30. heinäkuuta 2012

Jonathan malliston harmitus


Taas on meidän perheen toppavaateasiat vauhdissa ja kone sauhuaa, vaikka hellelukemia tässä rikotaankin :)


Poikien tyyliin Mia laittoin vähän aikaa sitten muutaman kuvan Jonathan- mallistosta ja oitis ihastuin näihin kuvassa olevaan Tähti- malliston settiin. Takki ja housut olisivat niiiiin meidän esikoisemme näköiset!


Nyt sitten katselin hieman tarkemmin kuvaa ja täytyy kyllä sanoa etten halua pojallemme päälle housuja missä on hakaristiä muistuttava kuvio :( Voi jehna, meni nyt suunnitelmat aivan uusiksi...

No joka tapauksessa muutamia juttuja meille kuitenkin tulee jokatapauksessa :)

Helleterveisin Hanna

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mä en kyllä näe noissa pöksyissä hakaristiä, en sitten millään.

Mia kirjoitti...

Hitsit, piti soittaa takas mut unohdin!! En pystynyt vastaamaan kun soitit.. Soitan sinulle huomenna. ;)

Lumikettu... kirjoitti...

Heh... Tuli semmoinen "etsi kuvasta virhe" olo, kun tätä tihrustelin ja yritin kuvio kuviolta hakaristejä löytää. Halvat huvit :)

Täytyy kompata anonyymiä ettei mullekaan semmoinen kyllä osu silmään eikä kyseistä mielikuvaa kuvioinnista tule.

Anonyymi kirjoitti...

en kyllä minäkään...

Anonyymi kirjoitti...

Ei mullekaan hakaristi tuu kyllä ensimmäisenä mieleen! Etttä sen puoleen kyllä ottasin nuo pökät sinuna!

Kati (Ei ihan vielä) kirjoitti...

Onhan nuo kuviot vähän oudot, mutta omasta mielestäni ne näyttävät enemmän kiinalaisilta kirjaimilta tai tähden lennoilta kuin hakaristiltä. Oletko nähnyt näitä livenä missään? Kuvassa moni yksityiskohta saattaa näyttää ihan eriltä kuin luonnossa.

Kaisa kirjoitti...

Huh,mie kyllä bongaan nuo hakaristit..Just muistin etsiä blogisi,tää on ihana!Noista edellisen postauksen neutraaleista väreistä,raidoista ym. tuli mieleen Pomp De Lux,onko tuttu?Enemmän oon miletäny tyttöjen merkiksi mut pojillekin on aika kivoja juttuja ja jälleenmyynti Suomeen alkaa syksyllä esittelijöiden välityksellä.Otin jo yhteyttä et josko pitäisin kutsut meillä :) Terkuin Kaisa joka vähän vahingossa lomailee omasta blogistaan.

Hanna kirjoitti...

Kaisa: Kiitos kovasti :) Pomp de lux on tuttu, mutta meille ei ole vielä eksynyt ainuttakaan vaatetta. Olen niitä aina ihastellut netistä, mutta tilausta tehdessä yhteys on pätkinyt ja miulla hermo mennyt... Ja tiedätkös mitä, miulla on kutsut parin viikon päästä :) JEE!!