lauantai 4. helmikuuta 2012

Kun omistaa rutikuivat kädet...

Onko muilla tätä ongelmaa???


Minä kärsin atooppisesta ihosta nyt muutenkin. Mutta näin talvipakkasella käteni ovat koetuksella! Päivittäin kun pyykkään, tiskaan, pesen pyllyä, kuljen tiskirätti kädessä taukoamatta -niin lopputulos ei ole kovin ihana!! Käteni on aivan rutikuivat. Välillä jopa niin kuivat, että rystyseni ovat täynnä ihan pienen pieniä haavoja. No ei näihin koppurakäsiin auta muu kuin rasvaaminen. Mulla kuluu erilaisia voiteita vuodessa ihan tolkuton määrä -vartalovoiteita, kasvovoiteita, jalkavoiteita jne. Ihanteellisinta varmaan olisi, jos voisin upottaa itseni johonkin rasvatynnyriin yön ajaksi :)


Tässä tämän hetkiset käsivoidesuosikkini! Body Shopin hamppuvoide on ollut suosikkini jo vuosikaudet. Se on kuitenkin sen verran tuhtia tavaraa, että tätä laitan vaan yöksi. Isabella Smith Maison belle- sarjan käsivoide on kivan kevyt jota voi käyttää pitkin päivää. Siinä on todella raikas tuoksu, greippiä ja sitruunaa!! ACO- sarjan Q10- käsivoide kosteuttaa ja pehmentää hyvin. Se sisältää mm. rapsiöljyä ja tästä syystä kosteuttaa tehokkaasti :)

Onko teillä jokin oma käsivoidesuosikkinne josta ette luovu??

7 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Lipolan!

Tiia kirjoitti...

Ehdoton suosikkini on Seacretin käsivoide, välimeren juttuja siis :) Meillä Seacretin liike löytyy ainakin Skanssin kauppakeskuksesta, ne ovat siis juurikin niitä rasvoja, mitä tyrkytetään ohikulkijoille.
Aivan mainiota tavaraa, imeytyy hetkessä ja tekee silkkiseksi ihon.

Heli kirjoitti...

Mulla on myös todella kuivat kädet. Minulla jopa halkesi peukalonpää kuivuudesta ja se oli kipeä! Illalla laitan käsiin (ja jalkoihin) Dermosilin Primo-sarjan Yövoiteen Käsille ja Jaloille.

Anonyymi kirjoitti...

Mullakin on tosi kuivat kädet ja kolmen pikkulapsen kanssa käsiä joutuu jatkuvasti pesemään... Välillä on rystyset ja sorminivelten päältä haavaumilla. Silloin auttaa vain kortisonivoide alkuun. Ja muuten parhaat voiteeton ollut Occitanen shea butter käsirasva, jossa on samanlainen tuubi kuin tuossa hamppurasvassa, mutta parempi tuoksu ja kuivuunopeammin. Luottovoiteeni kuiviinkäsiin on kuitenkin Avenen Cold cream, aivan paras!

Anonyymi kirjoitti...

Minä en luovu apteekin Neutrogena Norwegian formula -käsivoiteesta. Sitä tarvitaan vain pieni pisara ja auttaa ahavoituneisiin käsiin ihan heti. Hinta ei päätä huimaa, muutaman euron.

Katja kirjoitti...

Minulla on sama ongelma, tai nyt voin jo varmaan sanoa että oli. Syyksi parempiin käsiin epäilen karppausta, ja sisäisesti nautittua rasvaa, voita ja oliiviölyä. Ensimmäinen talvi koko aikuisikänäni ettei ole tarvinnut vetää iltaisin käsiin paksua kerrosta paksuinta bebanthenia ja puuvillakäsineitä. Se oli ainut mikä minulla auttoi, ja todellakin rystyset oli haavoilla aina. Nyt rasvaan vain kevyen rasvauksen ennen nukkumaan menoa ja se riittää! Eikä ole edes väliä mitä se rasva on, kädet voi hyvin. Suosittelen ainakin kokeilemaan bebanthenia ja kenties vielä siihen päälle kerros mahdollisimman paksua rasvaa, jos kirvelee, on rasva liian ohutta/vesipitoista.

Heidi kirjoitti...

Mulla on käytössä nyt semmosta käsirasvaa kuin oliv aloe natural cosmetics. Meijän tytöt on tuoneet sen mulle kreikan reissultaan ja on aivan mahtavaa rasvaa! tosi riittoisaa ja oikein paksua. Harmittaa jo valmiiksi että kun se loppuu niin sitä tuskin täältä saa mistään :(