perjantai 8. huhtikuuta 2011

Tällainen saapui meille viime viikolla

Tämän paketin saaminen on aina odotettua. Yhtä odotettua se oli nytkin, vaikka jo olikin kolmas kerta. Aina on yhtä ihanaa päästä näitä hypistelemään, varsinkin kun Kelan sivujen kuvat ei anna oikeata kuvaa... Ihan kuin olisin avannut suurta joululahjaa :)Ensisilmäyksellä pakkaus vaikutti oikein kivalle. Ainut mikä häiritsi on edelleen se, että kaikille yläosille ei ollut sopivaa alaosaa ja toisin päin... Mut joo, tiedän, olen nirso ja liiankin tarkka joissakin asiossa ;)
Ja pidän siitä, että vaatteet on setteinä...


Haalareitakin oli monta! Oli vanuhaalaria (kuviollinen) ja paksumpaa puuvillaista haalaria (joka on muuten samaa materiaalia kuin aiemmassa pakkauksessa ollut villasekotehaalari). Mutta mikä parasta, pakkauksessa oli villahaalari!! Meillä olisi ollutkin ensi talveksi suuremman haalarin osto edessä. Poikien ensimmäinen Ruskovillan villahaalari on 60cm ja aivan varmasti ihan liian pieni tälle uudelle tulokkaalle ensimmäisenä talvenaan...


Toppapuku asusteineen miellytti minua kovasti! Ja ensimmäistä kertaa toppapuku tulee olemaan meidän lapselle sopiva, kun sitä tarvitaan. Puku on kivan pehmeä ja hyvä päiväunille. Ihanaa reippautta saa vaikka kirkkaammille väreillä, kuten oranssille, vihreällä ja turkoosilla. Tai hempeyttä halutessa vaaleansininenkin käy kivasti :)


Kestovaipoille tulee meillä kyllä käyttöä. Kushies all-in-one- vaippa on meille uusi tuttavuus. Vaikutti aika paksulta, mutta on varmasti kokeilemisen arvoinen... Kuinkakohan tää imee?? Mion vaippasysteemi kuorineen on meillä ollut käytössä jonkun aikaa kuopuksella ja on tuttu juttu :)

Mitäs pidätte??

7 kommenttia:

- A - d - é - a - kirjoitti...

Heippa, muistan hyvin kun sain Adéan odotuksen aikana tuon äitiyspakkauksen. Kylläpä se oli jännää alkaa avaamaan sitä. Tällä kertaan otettin avustus rahana niin saadaan juuri sitä mitä tarvitaan hankittua. -Tiina

Oliviah kirjoitti...

Meillä on sama pakkaus. Eniten on käytetty villahaalaria (tosi hyvä) talvihattua päiväunilla ( aiempien pakkausten toppahatut ovat mielestäni olleet tosi kamalia ja koko olisi meillä ollut sopiva n. 2,5 vuotiaalla), mutta tuossa oli hyvä malli. Sisävaatteet jäivät meillä aika vähälle käytölle ja osa käyttämättä. Mua häiritsi myös tuo eriparisuus;) Toppahaalarit ja myös nuo muut haalarit villahaalaria lukuunottamatta käyttämättä. Tuo all in one vaippa oli myös pettymys tai aikaan en saanut sitä meillä toimimaan. Meidän vaatepaljouteen ei olisi ehkä tuota kannattanut ottaa, mutta minustakin se on aina niin kiva saada ja avata. Niin ja makuupussi on ollut kovassa käytössä ja sen ajattelin säästää, kun muidenkin lasten pussit on tallessa ja mun oma myös;)

Anonyymi kirjoitti...

Kushies imee hyvin mutta on kovin muovisen tuntuinen. Bambino mion kuoret ovat hassun mallisia. Harmi, että pakkauksessa on nyt suhteellisen huonot kestovaipat. Esimerkiksi aiemmmissa pakkauksissa ollut Imse Vimsen setti on huomattavasti parempi.

Hanna kirjoitti...

Oliviah: Minukin mielestäni aiempien pakkausten hatut ovat olleet ihan ihmeellisiä malliltaan ja lisäksi todella hiostavia (meillä pakkaukset -05 ja-06). Pidettiin muistaakseni kerran...
Meilläkin vaatetta on ihan riittämiin, mutta olen ottanut aiemmille pakkaukset (jotka olen säästänyt kokonaisuudessaan), niin en voinut poiketa linjalta ;)


Munkin mielestä all-in-one-vaippa oli aika rapiseva... Imse Vimsen pakkauksessa olleita vaippasettejä olen saanut ystävältäni ja ostanut kirpparilta todella edullisesti...

Mia kirjoitti...

Tuo on aina ihana juttu raskausaikana, kuuluu vähän niin kuin asiaan. :)
Minä olen ottanut pakkauksen kolmelle pojista, kakkoselle en ottanut kun ikäeroa oli niin vähän (1v6kk) esikoisen kanssa.

Heidi kirjoitti...

Mie en olekaan pojille ottanut pakkausta ollenkaan, sillä rahalla on ostettu kaikkea pientä tarpeellista :) Pakkauksen sisävaatteista en oikein välitä, no jotain helmiäkin on, mm. vihreä-valkoraidallinen kietaisubody ja sydänkietasu jotka on sitten löytynyt kirpalta ihan pikkurahalla. Pakkauksen haalari ja makuupussikin on löytynyt muutamalla eurolla :)
Tuo villahaalari on kyllä hyvä :) Meillä oli Kuutilla Manun vanha ruskovillan haalari kokoa 70cm ja se jäi kesken talven pieneksi :( Manulla se meni aikanaan koko talven (Manu on syntynyt elokuussa ja Kuutti toukokuussa).

Nanna kirjoitti...

Meille on kotiutunut kaksi pakkausta, vaikka pojille on ikäeroa vaan 1v 5kk, mutta kaikki vaatteet on koettu tarpeellisiksi, ehkä jos joskus tulee kolmas lapsi ja pakkaus miellyttää, otetaan varmasti! :)