tiistai 12. huhtikuuta 2011

Kumisaappaat kokovertailussa

Poikien käytössä kumisaappaita joudutaan uusimaan lähes tulkoon joka kevät ja syksy. Ne tuppaavat jäämään pieneksi tai sitten ne HAJOAA!! Ne ei vaan kestä, on kyseessä sitten edullisemmat tai kalliimmat! Ja harvoin pikkuveli perii veikan vanhat. On edes jokin asia minkä kuopus saa uutena ;) Vitsi vitsi!


Nämä kumpparit ovat kaikki kokoa numero 30. Calippot ja CupCaket ovat esikon ja Hait ovat kuopuksen. Ja siitä syystä ovat samaa kokoa, kun tämä höperö täällä muisti koot vähän väärin. Mä olin aivan varma, että esikon kumpparit ovat kokoa 31, mutta kuinkas sitten kävikään... Sama pää, kesät talvet!
Alimpana on Calippo- kumppareiden pohjallinen, keskimmäisenä Hai ja päällimmäisenä CupCaken... Aika tavalla koot heittelee! Vai kuinka??

6 kommenttia:

poikien äiti kirjoitti...

joo, ei meilläkään juuri ehdi kiertämään, kummasti kuluvat!

-Anni- kirjoitti...

Mä olen ajatellut hankkivani nuo hait seuraavaksi kun varren malli miellyttää matalana ja leveänä, kestääkö nekään yhtään paremmin, hinta on kuitenkin tupla verrattuna moneen?

Heidi kirjoitti...

Mie oon huomannut saman että saappaat hajoaa käsiin tuolla pojalla. Nyt käytössä olevat nokialaiset ovat kyllä kestäneet viime keväästä asti ja mahtuvatkin vielä kun ei tuolla pojalla ole vissiin jalka kasvanut yhtään vuodessa.
Nuo lasten hait on ihanat, olikohan cittarissa noita ihan 21 tai 22 kokoa ja ne oli ihan supersuloiset :)

Hanna kirjoitti...

-Anni-: En tiedä kestääkö, aika näyttää... Toivottavsti kestäisivät, kun ne on niin suloiset :) En olisi näitä ostanut muuten, mutta näissä roikkui -30% lappu...

Heidi: Meillä ei ole kestänyt nuo nokialaisetkaan... Itselläni on Nokian Konti- kumpparit, jotka on ostettu minulle ollessani 10 vuotta. Ne on edelleenkin kuin uudet, ja ehjät :D

Meeri kirjoitti...

Löysin ihanaan blogiisi ja tämä postaus pisti erityisesti silmään.
Meillä on täksi vuodeksi Tretornin kumpparit sekä Cupcaken kumpparit, Cupcaket ovat kokoa 29 ta Tretornit 28, Cupcaket ovat melkeimpä jopa pienemmät kuin Tretornit.
Meillä ei myöskään tule enää tämän kevään jälkeen Cupcaken kumppareita, kumpparit ovat olleet meidän tytön lempparit ja haluaisi ne aina jalkaan, nyt kuitenkin huomasin, että kumpparit ovat kuluneet jo niin paljon, että käyttöä joutuu rajottamaan, koska kuluvat pian puhki. En olisi uskonut, että yli kahdenkympin kumpparit kuluvat noin paljon alle kuukauden käytössä. Kaverini tosin tästä vähän jo varoittelikin...

Tretornit ovat päiväkotikäytössä ja niitä käytetään lähes päivittäin, eikä niihin ole tullut minkäänlaista kuluman jälkeäkään.

Hanna kirjoitti...

Meeri: Kiva kun löysit perille, tervetuloa uudelleen :D