keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

BEIBAMBOO ja lukijatarjous!

Lapsimessuilla osuin kyseisen osaston kohdalle! Pirteät ja asiantuntevat esittelijät eivät jättäneet mitään arvailujen varaan ja sain tietää vaatteista todella paljon. Onhan se ihan eri, kun saa vaatteita hypistellä ihan livenä! Olen aina ajatellut hankkivani Beibamboon vaatteita jos meille vielä joskus suotaisiin lisää lapsia. Nyt kun meille pienokaista odotetaan syntyväksi kesällä, niin ei tarvitse miettiä hetkeäkään, mitä tekisin :)


Tässä siis asiantunteva messutiimi. Vasemmalla on Beibamboon perustaja ja suunnittelija, Nina Ignatius. Iloista väkeä, vai mitä!!


"Jokainen haluaa lapselleen vain parasta. Etsin pitkään täydellisiä vauvanvaatteita. Sellaisia, jotka olisivat suunniteltu pienen vauvan mukavuutta ajatellen. Niiden pitäisi olla iholle pehmeät, mukavat käyttää ja helpot pukea. Niiden pitäisi olla ympäristölle ystävälliset. Myrkyttömät ja turvalliset. Sitten kyllästyin. Niin kuin monesti, isot ajatukset syntyvät arjen oivalluksista. Päätin suunnitella ne itse.
Näin syntyi B E I B A M B O O ."
Näillä sanoin Nina kertoo ideastaan Beibamboon nettisivuillaan. Hänen pieni tyttärensä syntyi keskosena ja siitä idea sitten lähti. Kaikki vauvat, varsinkin pienet keskoslapset tarvitsevat parasta!!


Kuten nimikin kertoo, Beibamboon vaatteet valmistetaan 50% bambusta (loppu 50% on puuvillasekoitetta). Mikä olisi parempi materiaali pienelle, herkälle iholle?? Bambu on aivan todella pehmeää. Nyt vasta itsekin huomasin miten loistava materiaali se on, kun sain itse vaatteita paikanpäällä kosketella! Bambu toimii kuten silkki. Talven kylmillä säillä lämmittää ja kesähelteillä viilentää! Se on myös todella imukykyinen. Materiaali suojaa myös hyvin voimakkailta UV- säteiltä. Öko- Tex 100- sertifioidut vaatteet ovat myös turvallisia pienokaisille. Vaatteet eivät siis sisällä mitään terveydelle haitallisia myrkkyjä! Vaatteet ovat puolivalkaistuja. Joten jokaisen pesukerran jälkeen vaate muuttuu valkoisemmaksi ja valkoisemmaksi.


Messuilla tajusin miten laadukkaita malliston vaatteet ovat. niin laadukkaita, että voisin kirjoittaa vaikka kuinka pitkän kirjan... Saumat on todella huoliteltuja ja vaatteet ommellaan ammattitaidolla. Ja mikä minusta on parasta, niin suunnittelun lisäksi vaatteet myös valmistetaan Suomessa!!

Näissä todellakin suunnittelija on ajatellut vauvojen parasta; pesulaput on vaatteen ulkopuolella, saumoja on minimaalisen vähän, pyjaman vetoketju on ommeltu päälläpäin, vaatteissa ei myöskään ole paksuja saumakohtia jotka painaisivat.

Mallisto pitää sisällään kaksi erilaista bodyä pitkillä hihoilla (kietaisumallin ja tavallisen), housut (joihin mahtuu loistavasti myös kestovaippa),kaksi pyjamaa (neppareilla ja vetoketjulla), rompersuit ja myös uutuutena myssy. Malliston pienin koko on 40-50cm ja suurin 80-90cm.


Vaate itsessään on jo uniikki! Mutta lisää persoonallisuutta vaatteeseen tulee värikkään peitenauhan avulla. Mikä on sinun värisuosikkisi? Bambu (limen vihreä), Chili (oranssinpunainen), Denim (vaaleansininen) vai Beige?? Mun ehdoton suosikkini on tietysti BAMBU :D


Tiesittekö muuten, että Beibamboo tarjoaa vaatteita myös vuokrausmielessä? Settejä on valittavana kaksi erilaista. Mini Set sisältää 6 vaatetta(24€/kk) ja Basic Set 15 vaatekappaletta (60€ kuukaudessa). Eli vuokraus tekee 1€/vaate/viikko. Minusta tällainen on hyvä ekologinen vaihtoehto sille, että vaatteita joutuu ostamaan paljon ja usein vauvan kasvaessa hurjaa vauhtia! Beibamboon vaatteet ovat myös suunniteltu menemään pitempään bodyjen tuplarivinapituksen ja käännettävien resoreiden ansiosta. Eli yksi vuokrattu setti kestää pitkään. Paketti lähetetään kotiin ja lahjaksi saat ihanan Beibamboon "merimiessäkin" ja sappisaippuan. Vuokrattavat vaatteet sisältävät myös puhtaustakuun. Setin jäädessä pieneksi, voit vaihtaa suurempaan kokoon... Messuosastolla oli esillä jo kahdella perheellä olleet näytekappaleet vuokravaatteista, ja ne olivat kuin uusia... Ja MONIKKOPERHEET HUOM!! Kaksosvauvat saavat vuokratusta setistä -20% alennuksen ja kolmoset -30% :)

BEIBAMBOO haluaa tarjota kaikille lukijoilleni ilmaiset postikulut 1. toukokuuta saakka! Tilatessasi vaatteita kirjoitat osoitteet ym. ihan normaalisti, mutta valitset postituskohdassa noudon. Lopussa olevaan vapaaehtoiseen viestikenttään kirjoita vielä Paljon Pojista.

Hmm... Mitäköhän sitä itse tilaisi?? Tuli ihan valinnan vaikeus :) Nämä olisi niin loistava hankinta heinäkuussa syntyvälle vauvalle, jos sattuu olemaan samanlainen intiaanikesäkin kuin vuosi sitten.
Niin, ja jos rotinalahjaa olet vailla, niin tässä on loistava esimerkki :)

Mukavaa, tulevaa pääsiäistä!
-Hanna-

1 kommentti:

Anskuli kirjoitti...

Oon joskus lukenu jostai noista vaatteista, mut tarkemmin ei ole tullut tutustuttua. Nyt ku luin tuon sun infon ni kuulostaa kyl tosi hyviltä :) Ja tuo vuokrausideaki on mahtava!! Täytyy kyllä tutustua paremmin ja tulevalle vauvalle vois jotai kokeilla..