sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Vaatehankintoja

Viime aikoina on tullut osteltua. Mutta ihan tarpeeseen (ainakin haluan uskotella itselleni)! Tarvitseehan uusi tulokaskin jotain uutta isoveikkojen vanhojen vaatteiden rinnalle ja esikoisella on viime viikkojen aikana jäänyt kasapäin vaatetta pieneksi :)


Nämä sain lahjaksi ystävältäni. Kiitos kovasti vielä kerran :) Lämmitti kyllä sydäntä todella paljon! Body on KappAhlin Newbie- mallistosta, joihin olen aivan hulluna. Nalle ja ihanan pehmoiset ja hyvän malliset tumput ovat EkoNalle- mallistosta, jota myy JesperJuniorit kautta maan ja tietysti myös kotimyyjät. EkoNalle- malliston tuotteet ovat valmistettu luomupuuvillasta ja minusta ovat todella edullisiakin!


Ja lisää Newbietä!! Uudelle tulokkaalle totta kai :) Neuletakki on minusta niiiin kaunis. Perjantaina ja lauantaina sattui KappAhlissa olemaan vielä klubipäivätkin, joten näistä tuli vielä 25%:n alennus :)


Me&iltakin on tullut taas tilaus täydentämään meidän meidän lasten vaatevarastoa :) Esikoiselle tuo jo kertaalleen esitelty pipo ja perusmalliston ekopuuvillainen vihreä trikoopaita ja kuopukselle uusia sukkia puhkimenneiden tilalle...


Uutta tulokasta tietenkään unohtamatta :) Bodyn ja ihanan froteehaalarin otin koossa 50/56cm. Saas nähdä kuinka kauan mahtuu?! Meidän pojannassikat on olleet aina kovia syömään ja jo kuukauden neuvolakäynnillä ollaan ylitetty 5 kg:n paino reilusti :) Tästä setistä jäi puuttumaan se suloinen kilpparipipo, joka oli päässyt varastolta loppumaan. PÖH!! Se täytyy jostain vielä metsästää!

3 kommenttia:

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Ihania vauvanvaatteita :)

Anonyymi kirjoitti...

Uii ihania, hait sitten tuon neuletakin! Et arvaa miten kauan sitä pyörittelin, mutta en uskaltanut ostaa. No hyvä että nappasit nyt. ;)

-Poikien tyyliin Mia-

Nanna kirjoitti...

Aivan ihania vauvajuttuja!! ♥
Mäkin tahdon!