torstai 24. maaliskuuta 2011

Nämä löysin tänään

Aurinko paistoi niin upeasti tänään aamupäivällä, että piti lähteä ihan kävelylle. Tosin kävely ei ole enää mitään nautinnollista, kun liitoksia juilii ja lantio rutisee... En kuitenkaan kehtaa valittaa, sillä nämä ovat mielestäni pientä! Toisilla odottavilla äideillä on paljon suurempiakin murheita...
Kävelyn ohessa kävin kirppikselläkin. Lähin kirppis sijaitsee vain kiven heiton päässä meidän kodista ja pitihän sinne nyt kiertää hieman pidemmän lenkin kautta ;) Sekin kirppis on ihan ok. Hinnat ovat alhaisemmat kuin siellä toisella, lempikirppiksellä, mutta aina ei löydä ostettavaa (hyvä niin).


Valkoiset lyhythihaiset bodyt maksoivat vain 1€/kpl ja ovat uusia tai ainakin uudenveroisia. Meidän pojat ovat syntyneet talvella, joten olen sitten muutaman lyhythihaisenkin ostanut kesää ajatellen... Me&in ihana mörköhaalari on jo vähän haalistunut, mutta voi ihan hyvin pitää yökkärinä. Hintakin oli vain 3€.


Tämä sitten todennäköisesti tulee helpottamaan meidän tulevan vauvan nimen mietinnässä... Tosin nimi taitaa olla mietitty, mutta on tätä kuitenkin kiva selailla :) Kirjassa myös selitetään nimiä tarkemmin, mitä tarkoittaa, koska päässyt almanakkaan jne. Kirjalla oli hintaa 5€.

Mukavaa torstaita ja nauttikaa auringosta! Meillä ei nimittäin paista enää. Vaan iski jokin ihmeen lumipyry!!!

Ei kommentteja: