maanantai 21. maaliskuuta 2011

Esikoisen välikautta vol 2

Meidän esikoinen on nyt 5 vuotta ja pituutta hänellä oli neuvolakäynnillä pari kuukautta sitten 115 cm. Pääosin meidän välikauden vaatteet ovat 116cm, muutamaa lukuunottamatta... Ja tulihan sitä turkoosiakin meidän kevääseen ja syksyyn! Vannomatta paras :) Se vaan sattuu meidän esikoiselle niin hyvin.


Takki on Ticketin Plain rain with fleece, 110cm ja on jo parin vuoden takaa. Outoa kun aina vaan mahtuu! Mutta tämä olikin sitä hurjan reilua mitoitusta... Housut näköjään unohdin kuvasta :) Turkoosit housut ovat Jonathanin City- mallistosta, 122cm. Materiaali on hiukan kosteutta hylkivää ja lahkeensuissa on kiristysmahdollisuus, joka on plussaa. Rukkaset on Jonathanin ja pipo Helmin viime keväältä.


Siistinpään menoon on jo viime keväänäkin pidetty CupCake- anorakki, 116cm. Housut on Lennen vettähylkivät, 122cm. Asusteet Jonathan, Maximo ja Helmi. Harmaa takki on kiva kesällä ja on vuoreton 116cm, 3Pommes.


Tämän hommasin Ticketin outletistä. Eli musta Plain rain with fleece, 122cm. On vielä vähän reilu, mutta luulen, että syksyllä jo ihan hyvä tai sitten vuoden päästä. Asusteet onkin jo kertaalleen esitelty, aiemmassa välikausiosiossa :)


Jonathanin Tähti- malliston takin, 116cm hommasin myös syksyksi, jos vaikka joku takki jääkin pieneksi tai käy vaikka jotain! Ihanan raikas turkoosi ja koko on todella reilua mitoitusta. Housut ovat KappAhlin Proxtecit,122cm ja niitä käytämme varmasti jo keväälläkin! Pipo vanha tuttu me&i :)


Ticketin softis, 116cm ja housut jo yläkuvassa näkyneet Jonathanit. Rukkaset Rasavil ja Jonathan ja tuttua tutumpi mörkö- pipo.

Meidän esikoisen kamppeet alkaa olla lähestulkoon valmiina! Ostoslistalla on vielä kumpparit, puuvillaisia neulesormikkaita, rukkaset ja pari pipoa. Ainiin, meillä kaulassa pidetään huiveja tai sitten kaulureita. Ne unohdin kokonaan kuvasta!

Kengät esittelen sitten myöhemmin :)

4 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Ihanaa pirteyttä tulee tuosta turkoosista!
Näyttää hyvin samanlaiselta kuin meidän kuukausi sitten 5 täyttäneen esikoisen kevät (meillä pituutta on 5cm vähemmän).
Olen lopen kyllästynyt kumpparien ostamiseen. Alan kohta ostamaan vain jotain kympin kumppareita kun vaikka mitä ostaisi niin aina on rikki muutaman kuukauden käytön jälkeen, nyt hajosivat tretornin karvavuoriset, syksyllä nokian kontiot ja reimat.

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Kivoja settejä! Turkoosi ja ruskea näyttävät niin hyvältä yhdessä, edelleen :)

Omppumamma kirjoitti...

Tykkään, tykkään! Mistähän kumman syystä, kun meidänkin kaappi pursuaa turkoosin ja ruskean yhdistelmää. :)

Nanna kirjoitti...

Näyttää todella hyvältä teidän 5v kevään kuteet, turkoosi on vaan niin kaunis väri, että siitä ei voi olla pitämättä! ;)