sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Kirppistelyä

Keväisin moni tyhjentelee kaappejaan ja olenkin huomannut, että kirppistarjonta on parempi kuin ehkä kesäisin ja syksyisin... Meidän kotikaupungissa on useampi kirppis, mutta yksi niistä on mielestäni ylitse muiden. Tarjonta on hyvää (ei ryysyjä ja lumppuja) ja hinnat ovat kohdallaan. Vilkastakin siellä on ja tavara vaihtaa todella hyvin omistajaa!


Tämän suloisen peltisalkun löysin nyt lauantaina. Ihana tulevan vauvan huoneeseen! Tähän voi sitten kerätä joitain kivoja muistoja tai laittaa sitten hoitopöydälle rasvapurkeille tai muille :)


Nämä ovat perjantain saalis... Harvoin löytää siistejä, hyväkuntoisia vaatteita pojille. Farkut H&M esikoisen farkkuvarastoa täydentämään 2,50€ ja KappAhlin paita kuopukselle 2€.


Nämä olen löytänyt vauvalle muutamien viikkojen sisällä. Aika vihreä voittoista, vai mitä?? :) Vaatteet ovat Tutan, Maximon, Brubakerin, DooGoodin, KappAhlin ja Lindexin. Myllymuksujen raidallisen kestovaippaimun löysin myös eiliseltä kierrokselta. Tästä vaatepinosta olen maksanut n.25€ Se on mielestäni aika vähän, kun ajattelee että pelkästään noi Brubakerin vuorelliset ruutupöksyt ovat maksaneet uutena 29.90€ :D Lisäksi olen löytänyt läjän ImseVimsen flanellivaippoja ja kuoria ison läjän todella edullisesti (ovat niitä äitiyspakkauksessa olleita)!

En tiedä muista, mutta itse tulen todella iloiselle tuulelle, jos löydän kirppikseltä jotain kivaa... Harmi kun lempikirppis ei ole auki sunnuntaisin ;) Ja toivettelen muillekin hyvää onnea kirppislöytöjen suhteen !

5 kommenttia:

- A - d - é - a - kirjoitti...

Heippa, hienoja löytöjä olet tehnyt, tuo peltisalkku on varsinkin tosi söpis. Se on kyllä ihan mahtitunne kun tekee hyviä löytöjä. -Tiina

Omppumamma kirjoitti...

Heips.

Ihana tuo salkku!

Mulla olisi myynnissä kestovaippoja, jos kiinnostaa. AIO:n vaippoja: Bumgeniuksen luomua (2kpl)+ Niikki, Myllymuksujen Apinakuosinen taskuvaippa+imu sekä FuzziBunzin taskuvaippa. Ja onpa mulla vielä tallessa jossain ne äitiyspakkauksen sisävaipatkin. ;)

-Anni- kirjoitti...

Peltisalkku on ihana!
Mä kun käyn hyvin harvoin kirppiksellä (mukamas ehdi ikinä, sinänsä en ole vastaan), niin nytkun viikon verran oman pöydän täydennyksen ohella kiersin, niin hämmästyin miten kallista ja huonokuntoista tavara oli. Toki pari helmipöytää löytyi josta muutaman jutun ostin, meinaan kyllä nyt koittaa käydä useammin, jos niitä helmiä osuisi silmiin!

Mia kirjoitti...

No jo on ihania löytöjä, tuo salkku on tosi nätti ja sopii kyllä teidän sisustukseen taatusti ihanasti. :)

Nanna kirjoitti...

Hienoja löytöjä olet tehnyt!! :)