maanantai 24. tammikuuta 2011

Poikien huoneesta

Nyt olisi vuorossa meidän lastenhuoneen esittely. Tähänkin huoneeseen teimme varsin vähän remonttia ennen muuttoa. Vaihdoimme toisen päätyseinään tapetin (Esta For Kids, Paso Doble- mallistosta) ja toiseen laitoimme paneelin (joka oli laadultansa ihan susi, vaikka sitä kuivatimme sisällä parisen viikkoa). Lattia on edellisten asukkaiden laittama laminaatti ja tämä olisi niin paljon ihanampi jos tilalla olisi maalattu lankkulattia. Olen aivan varma siitä, kahden muovimattokerroksen alla häämöttäisi SE lankkulattia :)


Tämä pieni lipasto on haettu mieheni mummon vintiltä ja onkin kiertänyt monen sukulaisen luona. Lipasto kätkee sisälleen meidän poikien piirustustarvikkeet. Takana näkyvä verhokangas on myös Estan. Lentokoneet saavat meidän poikien huoneesta kohta väistyä. Olen tuohon tosi tosi kyllästynyt! Ihanasta Livinki- kaupasta löysinkin todella kivan, uuden verhokankaan. Luulenpa, että meidän poikien huonetta koristaa kohta sellainen läpikuultava valkoinen pellavakangas :)


Tässä näkyy meidän poikien uusi kerrossänky. Se on isoäitini lapsuudensänky ja on mielestäni todella kaunis. Se on ostettu sotien aikana Helsingistä joltakin puusepältä. Junakyydin ja bussikuljetuksen jälkeen sen matka vei Ristiinaan kahden pienen tytön luo...Turkoosissa kaapissa säilytetään osa meidän poikien vaatteista. Ja katossa roikkuu kyllästyttävä Estan lentokone- lamppu...


Tässä on meidän lastenhuoneen murheenkryyni: AVOHYLLYT!! Nämä hyllyt ovat monen muuton jälkeen jo ihan lahot ja muutenkin avohyllyt ovat mielestäni huono vaihtoehto... Ne ovat jotenkin levottomat!
Tässä näkyykin se ruma, rakoileva paneeli... Poikien "parkkitalo" on meidän tuttavaperheen miehen valmistama tyttären pojalleen. Poika kasvoi isoksi pojaksi ja en tiedä mitä tälle olisi tapahtunut, jos me ei oltaisi sitä huolittu... Ei varmasti ihan jokaisella tällaista ole :) Harmaa puusohva on edullinen kirppislöytö viime syksynä! Se kätkee sisälleen meidän vieraspetivaatteet.

5 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

ihania juttuja :)

Katja kirjoitti...

Iik miten ihana kerrossänky! Panelilla on aina tapana elää puuta kun on. Meillä elää tuvankin paneli vaikka on melkein tuplapaksuus normipaksuuteen verrattuna. Raot ei näy liikaa kun maalaa panelit ennen seinään laittoa. Tuvassa se jaksettiin tehdä puolipaneleille, mutta se paneeli mikä on altaan takana maalattiin vasta seinässä ja kyllä huomaa!! Nyt pitäisi maalata ja paikata esiin tulleet raot, ei vaan jaksaisi :)

Mia kirjoitti...

Teillä on kyllä tosi nättiä! :)
Tuo kerrossänky on kyllä todellakin kaunis.

Heli kirjoitti...

Kauniin harmoonista : )

PS. Blogissani on sinulle tunnustus : )

KesäEsa kirjoitti...

Hienot kerrossängyt. Meilläkin on vanhat kerrossängyt ja on sellaiset pinnapuiset kotimaiset jostain -60 luvulta.

Tuo kaappi on ihana.