tiistai 11. tammikuuta 2011

Ensimmäinen hankinta vauvalle

Työkaverini kertoi luopuvansa tyttärensä hoitopöytä/kaappiyhdistelmästä ja tarjosi sitä meille. Kuinkas sattuikaan... Se on samaa sarjaa, mitä meillä on kotona jo muutenkin ja hoitopöydän hankinta meillä olikin ostoslistalla. Parempihan se on aina ostaa käytettynä; hoitopöydän käyttöikä on aika lyhyt ja sitten ihan ekologisistakin syistä :)


Siivoilin vaatehuonetta sunnuntaina ja kaivoin pienet vauvanvaatteet pois perimmäisestä nurkasta. Kyllä niitä onkin paljon... Ylähyllyllä on poikien vanhat ja alahyllyllä on uusia, mitä on tullut joskus vuosien mittaan osteltua "jos vaikka joskus"- periaatteella :) Aika poikamaisiltahan nuo näyttävät. Muutama tyttöjen vaate on kyllä joukossa. Helmikuussa sitten selviää, meneekö koko vaatekerta uusiksi poikamaisuuden vuoksi :) Tuskin menee, mutta eihän sitä ikinä tiedä!


Tämä on siis Ikean Hemnes- mallistosta. Tähän meillä on vielä se hoitotason lisäosa ja sitten on vielä se hyllykkö jonka saa sitten laitettua kaapin päälle kun hoitotasoa ei enää tarvitse... Tämä on mielestäni käytännöllinen. Menee myöhemmässä vaiheessa sitten säilytysratkaisuna kirjoille ja leluille. Kivaa uutta ilmettä saa, kun vaihdan vetimet :)

2 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Oiiii, pieniä vaatteita. ;P
Ihanalta näyttää ja taatusti monikäyttöinen. Hyvä että käytettynäkin tekee tuollaisia löytöjä!
En edes tiennyt että Hemnesiä saa hoitopöytänäkin, meillä kun on se tv-taso. :)

Hanna kirjoitti...

Minäkin haluaisin sen tv- tason, mutta meidän vahvistin ei mahdu siihen välikköön :/