perjantai 14. tammikuuta 2011

Kiinnostaako ketään pari talvihaalaria ???

Meillä on jäänyt kaksi talvihaalaria tarpeettomiksi ja ajattelinkin jos jotakin vaikka ne kiinostaisi... :) Kuvia minulla ei nyt niistä ole, kun illalla en saanut niistä enää otettua hyviä kuvia. Laitan kuvat kuitenkin mahdollisimman pian tulemaan!

Haalarit ovat:

* T2H, Othello malliltaan, jossa on irroitettava tikkivuori. Väri on musta ja siinä valkoisella laskettelijoiden ääriviivoja... Koko on 104cm. Puku on viime talven malli ja on käytetty meidän kuopuksella monen muun talvipuvun rinnalla. Mitään mainitsevaa en puvusta löytänyt, en edes karheumaa polvista tai pepusta. Puku on pesty kerran.
Hinta 75€ sis. postimaksun

* CupCake- haalari. Väriltänsä todella kaunis siniharmaa, jossa on resoreissa ruskeaa ja vetoketjujen nauhoissa ripaus vihreää. Koko 122cm. Vuori on ihana, tähtikuvioitu fleece. Myöskin viime talven malli, mutta uusi! Tämä on meidän esikoiselle vielä himpun verran liian reilu minun makuuni ja ensi talvena se olisi kuitenkin pieni... Harmittaa, kun koko sattui olemaan liian reilu!! En kuitenkaan ajatellut tätä rueta säästämään...
Hinta 90€ sis. postimaksun

Jos kiinnostaa, niin sähköpostia voit lähettää paljonpojista@gmail.com :)

1 kommentti:

Emmi kirjoitti...

Voi ei... himoitsen niin tuota cc:n haalaria, mutta se on meille vielä iso niin pitkän aikaa... :(