lauantai 22. tammikuuta 2011

Meidän olohuoneesta

Tässä niitä nyt sitten tulee, kuvia meidän olkkarista... Olohuoneen pinnoille emme ole tehneet mitään, vielä. Kerman vaaleat seinät ovat minusta jotenkin tunkkaiset ja värittömät. Laminaatti latti on uusittu v.2006 ja nyt ei ainakaan ihan heti ole sitä tarkoitus vaihtaa. Hyvänlaatuisesta laminaatista on tässä kyse, ainut vaan kun meidän olkkarin nurkassa on ihan jääkylmä kohta. Ne taitaa olla näiden vanhojen talojen ongelmia :) Tarkoitus on vasta sitten laittaa tämä huone, kunhan saamme muun kodin suht asuttavaan kuntoon. Suunnitelmissa olisi tehdä yläkertaan yksi makuuhuone lisää, yläkerran vessa olisi myös yksi kohde, kylppäri vaatisi täysremontin ja lisäksi haaveilen täysin lämpimästä kuistista (on tällä hetkellä kylmä). Tässä olisi siis projektia seuraavaksi muutamaksi vuodeksi :)
Meidän olohuoneen (ja muunkin kodin) sisustus on aika pitkälti kirppiksiltä ostettua tai perintönä saatua. Viihdyn tällaisessa kodissa :)
Mutta arvatkaas, kuinka paljon mua ottaa pattiin noi mieheni kotiteatterikaiuttimet!!! Mä vihaan niitä niin paljon... Miks just mulla pitää olla tuollainen mies, jolle kaiuttimet merkkaavat ihan liikaa? Ihan kun hän nyt kerkeisi jotain leffoja tuijottelemaan päivästä toiseen... ARGH!! Keväällä noi lähtee, nimittäin meidän pitää siirtää kaksi lasivitriiniä yläkerrasta tänne. Ja olen niiiin onnellinen :)


1 kommentti:

Heidi kirjoitti...

hei, mullakin on mies joka ei voi elää ilman kotiteatteria ja niitä halvatun isoja kaiuttimia, pakko vaan kestää niitä :( vaikka kyllähän ne on telkkarin ja musiikin kuuntelemisin kannalta tosi hyvät, mutta sisustuksellisesti ei niinkään...
Ja meijänkin olkkarin lattiassa, varsinkin yhdessä nurkassa, on hirmu kylmiä kohtia, ja lattia on muutenkin viileä, ei muuta kuin villasukat vaan jalassa :) mutta vielä kylmempi lattia on Manun huoneessa jossa on laminaattia että kyllä tuo puu on vaan parempi lattiamateriaali vanhassa talossa.
Remppaa olisi meilläkin tiedossa jos joku vaan jaksaisi tehdä...