tiistai 17. elokuuta 2010

Pulma!

Pitkistä työpäivistä riippuen käyn näin myöhään illasta ihan kierroksilla. Laivalla työskennellessä on esiin tullut hyvin vaiherikkaita päiviä ja päivän tapahtumia alitajuntaisesti mietiskellessä menee tovi... Olen kärsinyt jopa levottomista jaloista ja nyt tiedä miltä se tuntuu!
Tänään kerkesin ennen töihin menoa käydä pikaisesti vilkaisemassa KappAhlin tarjonnan ja ilokseni huomasin, että uusia haalareita olikin jo saapunut. Nyt siis onkin pulma edessä, että kumpi sitä oieasti tarvitsee?! Luulenpa ettei kumpikaa jos tällainen ongelma esiintyy, mutta kovasti ihastuin siihen vihreään sävyyn... Meillä ei siis ole kyseisestä haalarista kokemusta ja hyvien palautteiden voimalla olisi kiva se ostaa :D


Pipo kävisi kivasti, jota en vielä nähnyt... Onkohan puuvillainen?! En ole nimittäin koskaan pitänyt akryyliä sisältävistä hatuista...


Nämä tähtirukkasetkin ovat tosi kivat... Harmi vaan kun tuo rukkasen varsi on niin lyhyt.


Tätä haalaria katsoin, mutta sitä ruohon vihreää. Ensin täytyy kylläkin laittaa viestiä asiakaspalveluun, kun tuota alelappusta ei ole minulle jostain syystä tullut! :)

3 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Ahaa, jokohan meillekin. ;)
Meillä oli viime talvena Oliverilla 122cm tämä haalari turkoosi/mustana. Tykkäsin kovasti ja niin poikakin. Kesti hyvin kulutusta ja ei tuo vettäkään päästänyt läpi.

Minulla on vähän sama tuon akryylin kanssa, ne kun tuppaa nyppyyntymään kamalasti.
Tähtirukkaset on varmaan ostettava.. :)

Hanna kirjoitti...

Mia: Tänä vuonna suurin haalarikoko on 128cm. Viime vuonna se taisi olla 122cm, jos en nyt ihan väärin muista... ;) Jokos olet sen kerennyt myymään?

poikien äiti kirjoitti...

meille kotiutui nämä haalarit eilen, siis mustana. itse käytin sellaisia alelappuja, jotka tulivat nimettömänä mainoskirjeenä, jossa tosiaan oli kaksi lastenvaatteelle tarkoitettua lappua. nimellä varustettuja lappuja ei ole aikoihin näkynyt täällä, vaikka korttia säännöllisesti vilautan.