keskiviikko 25. elokuuta 2010

Kesäkuvia Tammisaaresta

Näin syksyn saapuessa on kiva muistella kesän tapahtumia... Teimme mieheni kanssa heinäkuussa pienen miniloman Karjaa-Tammisaari-Hanko-akselilla. En ollut koskaan aiemmin käynyt edellämainituissa kaupungeissa. Mikäs sen ihanampaa kuin kaikessa rauhassa kierrellä pitkin pikkukujia yhdessä mieheni kanssa, ja ihan ilman lapsia! Kyseisellä matkalla tapasimme iloisia, auttavaisia ihmisiä ja hyvää palvelua tietenkään unohtamatta...


Tammisaaren suuri kivikirkko on todella kaunis, niin ulkoa kuin sisältäkin.


Ihania pikkukujia Wanhassa kaupungissa. Voin sieluni silmin nähdä valkoisen lumipeitteen kaduilla ja kynttilät koristamassa ikkunalautoja... Tuolla olisi aika ihana asua!


Kauniita taloja jokapuolella omine upeine puutarhoineen!


Tammisaaressa oli paljon ihania pikku putiikkeja ja kaikkia en edes löytänyt.. Ainakin Lillis jäi kokonaan katsastamatta!


Pidin eniten Tammisaaresta. Se on kuin ulkomailla olisi ollut. Paljon riitti katsottavaa ja luulenpa, että poikkeamme siellä ehkä myös ensi kesänäkin. Ja ehdottomasti vietämme siellä pidemmän aikaa...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mä olen Hangossa käynyt ja se oli pienoinen pettymys. Kerroin jo T:lle että ensi kesänä mennään Tammisaareen, koska sä ja toinenkin kaveri olette sitä nyt kumpikin kehuneet! Ihania kuvia!

Heidi