perjantai 27. elokuuta 2010

Helpotusta pieneksijääneiden tilalle.

Liian lyhyet lahkeet, liian pieni, varpaat kärjessä... Näitä sanoja saa toistella pukiessa lapsia välikausivaatteisiin hellekesän jälkeen. On tainnut aurinko tehdä tehtävänsä ja kasvattaa meidän lapsukaisia ihan urakalla!
Syksy se jo on. On vaikka miten haluaisi vielä lämpimän kesän jatkuvan... Pakko kai se on myöntää itselle ja pojillekin. Enää EI siis pukeuduta shortseihin ja vedetä crocseja jalkaan. Ne ovat nyt piilotettu ja odottamassa ensi kesää. Nyt on kaivettu välikausitamineet esille, mössykät ja muut!


Vertbaudetin kengät tilasin molemmille Ellokselta. Kyseisen merkin kenkiä on ollut meillä aiemminkin ja olen ollut niihin tyytyväinen! Vihreät kuopukselle ja ruskeat ovat esikoiselle. Kootkin osuivat nappiin!


Tämä setti on meidän 4- vuotiaan. Takkia piidettiin vain muutaman kerran keväällä, joten nyt ei auta muu kuin rueta ahkerasti pitämään. Helmin tekemä pipo sopii takkiin niiiin hyvin :) Takin väri on mielestäni liian kesäinen, mutta pakkohan tätä on pitää nytkin, jos ensi keväänä onkin sitten jo pieni...


Tässä sitten meidän kuopuksen parempi syysvaatetus... Aika hyvin nappaa nuo vihreät kengät muiden kanssa, vai mitä?!

Ei kommentteja: