torstai 7. toukokuuta 2009

Löydöistä löydöin

Kotipaikkakunnallamme sijaitseva ihastuttava, pieni sisustusliike lopettaa. Sieltä löysin tämän ihanan tuolivanhuksen todella edullisesti! Tällaista olen etsiskellyt vaikka kuinka kauan. - Ja tsadaa, siinä se nökötti liikkeen tuulikaapissa ja huusi "osta minut"! Sinne jäi vielä todella hurmaava pieni lipasto ja toinenkin tuoli erilaisella värityksellä. Saapi nähdä löytävätkö ne myös meiltä uuden kodin?!

Tällaista kaikkea pientä kivaa myös tarttui kyseisestä liikkeestä mukaan. Meidän pieni kesämökkimme vaatii tulevina kesinä myös hieman restaurointia ja uutta sisustusta. Pikkutavaroita olen sinne jo ostellutkin. Niitä on helppo säilyttää täällä kaupungin asuntomme komeroissa, eivätkä vie liikaa tilaa. Nyt vain uutta sisutusvimmaa odotellessa... Tänä kesänä meidän mökkimme saa uuden värin seinilleen ja luultavasti vasta vuoden päästä kesällä siirryn sisätiloihin. :)2 kommenttia:

Rouva Huvikumpu kirjoitti...

Hyvät löydöt ilahduttavat kyllä kauan. Ihana pikkutuoli, hae se toinenkin vaan pois :)

Heidi kirjoitti...

Arvaa miten kauan minä olen etsinyt meille vanhoja tuoleja, ei tunnu löytyvän mistään! Antiikkiliikkeissä on liian hienoja, tahdon semmoisia vanhoja, ajansaatossa kuluneita :)