keskiviikko 6. toukokuuta 2009

Sadepäivän askareita

Ilma on ollut täällä tänään harmaa ja kurja. Mutta kotonamme on vallannut hiljaisuus. Meillä nimittäin taas sairastetaan! Tällä kertaa kuumeen kourissa on kuopus. Näin kipeänä en häntä ole nähnytkään sitten viime kesän keuhkokuumeen.
Tänään lapset ovat lähinnä keskittyneet television katseluun. Digipoksille tallennetut Muumit ja Eemelit on katsottu varmaan sataan otteeseen. Lisäksi muovailuvahat ovat olleet tänään kova sana. Meillä muovaillaan Play-Dohin vahoilla. Tiiviissä purkissa vahat eivät pääse kuivahtamaan ja näiden kanssa työskentelyn jälkeen ei näy joka paikassa pieniä rasvaisia kädenjälkiä, lisäksi väriskaala on laaja.
Näin rauhallisena päivänä myös minäkin olen saanut tehtyä pieniä tekemättömiä askareita. Tänään olen tyhjennellyt pyykkikorejamme. Joihin aina jostain ihmeen syystä kertyy kaikkea epämääräistä; parittomia villasukkia, tyynynpäällisiä, asusteita jne. Tänään sappisaippua antoi kyytiä tahriintuneille tyynynpäällisille!
Myös näin sadepäivänä tuli ihan normaaliakin pyykkiä pestyä. Vuosia pidin ihan hajusteettomista pyykinpesuaineista, mutta nykyään tuoksulliset ovat kyllä vieneet voiton. Lemppareita ovat BioLuvilin jauhemmaiset pulverit ja ihan ykkönen on Comfortin huuhteluaine Sun Flower.
Tässä kuvassa meidän esikoinen esittelee aikaansaannostaan!
Ja tässä kuvassa on minun pyykkivuoreni, joka odottelee viikkailua... :)
3 kommenttia:

Rouva Huvikumpu kirjoitti...

Sinulla on aina niin kivoja kuvia. Arkisetkin tilanteet näyttävät niin paljon paremmilta kauniisti kuvattuna. Millainen kamera käytössäsi on?

Tuo Play-Doh:n muovailuvaha on meilläkin käytössä ollut parhainta. Säilyy muovailtavana kauan, toisin kuin halppisversiot.

Mia kirjoitti...

Aika hauska, just itse bloggasin pyykkivuorista, enkä ollut vielä muita blogeja sellannutkaan. ;D

Minä olen siis heikkona huuhteluaineisiin, Comfortin Aloe vera on yksi lemppari ja Pure on sopivan mieto. Täytyy siis testata tuo Sun flower kanssa! :)

Samat muovailuvahat meilläkin ja on kyllä tosi hyvät!

Hanna kirjoitti...

Mulla on käytössä todella vanha Nikonin Coolpix4600- kamera. Sen olen saanut isältäni "lainaksi". Ei se mikään huippu ole, mutta ihan tavis arkikuvat sillä ottaa! Ilman salamaa yleensä kuvailen. Miinuspuoli on se et ilman salamaa kuva helposti tärähtää.. Joten älkää ihmetelkö jos kuvat ovat joskus sumeita! :)