sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Auringon paistetta ja välillä vähän vettäkin

Viikonlopun sää on ollut todella vaihteleva, mutta silti pihalla ollaan oleskeltu enemmän kuin laki sallii. Pari päivää ovat vierähtäneet todella nopeasti ulkotöiden merkeissä. Täällä ollaan istuteltu kukkia, grillailtu naapureiden kanssa, hommattu uudet ulkokalusteet, välillä käyty ystäväperheemme luona aidan teossa ja vaikka sun mitä. Kiva viikonloppu melkein siis jo takana päin! :) Todella ihanaa kun tulee kesä!
Me asuimme viimekesänä neljän perheen pienkerrostalossa, jossa ei ollut parveketta. Joten ulkokalusteita emme tarvinneet. Nyt meillä on takapihalla patio ja etupihallakin on tilaa. Harkinnan tuloksena päädyimme haaveilemaani ryhmään, sillä se sopii kauniisti 30- luvulla rakennetun asuntomme tyyliin. Olen näihin todella tyytyväinen ja nyt passaa istuskella ja nautiskella aamukahvia patiollamme.
Osa kesäkukista istutin tänään. Täytyy vain toivoa, ettei enää hallaöitä tule!
Tämän vuonna suosin jostain kumman syystä aika neutraaleja, hempeitä sävyjä.
Ostin siis vain valkoisia ja vaaleanpunaisia kukkia.

Ulko-oven viereen sijoitin tämän pelargonian ja lumihiutaleen.

Valkoisia orvokkeja laitoin ruukkuihin myös.

Yhden hempukan pelargonian toin sisällekin koristamaan vierashuoneemme ikkunaa. Tämä kaunis (rikkinäinen tosin) soppakulho on mummoni äidin peruja.
Paljon on vielä hankittavaa; haluaisin kaksi timanttituijaa, petuniatkin odottavat vielä kaupan hyllyllä sekä mökkimmekin kaipaisi vielä jotain kukkaa.
Tässä ripaus meidän kesäämme!
3 kommenttia:

Sokerihelmi kirjoitti...

Ihania kukkia! Minullakin on kesäkukkia vielä hankinnassa. Voisin kaiketi ostaa vaikka kuinka paljon, menisi pieni omaisuus jos en jarruttelisi. Täytyy niitä hoitaakkin, myös lomaillessa.. Joten pikkusen varovasti nyt laitan sitten. Voi kukkavahti muuten tuskastua kukkieni parissa minun lomaillessa ;) Ihanaa alkavaa viikkoa!

Teija kirjoitti...

Löysinpä taas mukavan blogin! Itsekin äiti yhdelle viikarille. Kauniita istutuksia!

Hanna kirjoitti...

Aivan ihana tuo pelargoni soppakulhossa. Tuohon tarkoitukseen minäkin olen kulhoa katsellut :)