tiistai 19. kesäkuuta 2012

Meidän keittiömme osa 1


Tässä muutama kuva keittiöstämme ennen remonttia.



Astuessamme taloomme ensimmäisen kerran reilut kaksi ja puoli vuotta sitten, ihastuin kovasti talossa olevaan kodikkuuteen. Talomme oikein huokui ihanaa vanhanajan tunnelmaa... Talossa oli mielestäni potentiaalia ja se oli juuri sitä mitä olimme etsineet! Talo oli niin meidän mieleisemme, että päätimme ostaa sen heti! Välittäjäkin hieman yllättyi :) Taloon oli tehty pintaremontti vuonna 2006-2007 ja saimme kodin asuttavaan kuntoon tehden vain "vähän" remonttia.

Keittiö oli kuitenkin niin ruma, että päätimme uusia sen ennen muuttoa! Keittiön kaapistot oli 80- luvulta ja parhaat päivänsä nähneet. Uusimme kaapistot ja maalasimme seinät. Vaikka keittiö aiemmin ruma olikin, niin ihastuin keittiön kokoon. Ja mikä parasta, 80- luvulla tehdyn peruskorjauksen myötä alkuperäinen puuhella, kattopanelit ja ovet on säilytetty!



Keittiön seinäpinnoissa oli lasikuitutapettia ja se sai uuden valkoisen maalipinnan. Lasikuitutapettia ei suositella vanhoihin taloihin huonon hengittävyyden vuoksi ja sen revinkin pois pari kesää sitten... Tapetin irroittamisprosessista voit lukea täältä *KLIK*



Tässä vielä muistelua siitä millaisen palapelin me kokosimme... Laatikoissa on Ikeasta ostettu keittiömme miljoonassa eri osassa :) Olemme tykänneet kaapeista niin kovasti, että voin vain suositella. Kyllä kannatti nähdä hieman vaivaa ja rahaa säästimme rutkasti :)

Luvassa lisää keittiöremontistamme sitten vähän myöhemmin :)

2 kommenttia:

Vera kirjoitti...

Valmiista kuvia vaan kehiin =)
Mä en ole koskaan edes ajatellut että Ikean keittiötkin toimitetaan tollaisissa pahvilaatikossa osina =)

Ninnu kirjoitti...

Meillä on kans Ikean keittiö ja kovasti ollaan tykätty. Kokoaminen oli vain pieni vaiva ja rahansäästö plussaa :)