perjantai 1. kesäkuuta 2012

1. kesäkuutaMeillä sairastetaan! Nyt on esikoisen ja kuopuksen vuoro sairastaa vesirokko. Niinhän sitä sanotaan, että vesirokko pahenee oman perheen sisällä kerta kerralta. Ja meille on juuri käynyt niin. Keskimmäisellä oli paaaaljon vähemmän rakkuloita ja ei kutissut ja kihissyt lainkaan niin paljoa mitä nyt näillä seuraavilla potilailla... Vähän harmittaa Akustin puolesta kun on niin pieni vielä. Hän on niin reppana, kun kutittaa koko ajan... Mutta sitten kun tämä on ohi, niin eipä tule enää uudestaan ;) Toisaalta tämähän on vain vesirokkoa, mitä minä täällä oikein valitan... Jossakin perheessä asiat voivat olla paljon huonommin!


Tässä meidän kaksi tämän hetkistä rupikonnaa! Apteekista ostettu Pox Clin- vaahto on ollut kovassa käytössä, ihan huipputuote!!! Meidän kuopukselle olen levittänyt myös Forever- sarjan Aloe Vera Gellyä, kun en ole tällä vaahdolla uskaltanut hölvätä koko ajan...


Tällä hetkellä meidän suosikkivaatteemme, Beibamboon Rompperi, jonka ostin Lapsimessuilta, on ollut kovassa käytössä. Aivan ihanteellinen myös vesirokkopienokaisen yllä! Tämän vaatteen bambu on niin silkinpehmeää ja on päällä myöskin viileämmän tuntuista kun vertaa esimerkiksi tavalliseen puuvillaan. Harmi vaan kun meidän kaapissa näitä ei ole kuin yksi! Kesäksi näitä pitää kyllä tuolle pienelle hikipäälle saada lisää :)

Niin ja minua ei yhtään harmita se, että joudun viettämään sisätiloissa suurimman osan päivästä näiden rokkolaisten kanssa. Sillä sääkin on niin surkea! Ei kyllä yhtään tunnu kesältä! Päällä saa olla saman verran kuin huhtikuussa :(

2 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Paranemista! Vesirokko vieraili meilläkin tänä vuonna, yllättävän vähällä selvittiin.

Hupulaiset/Sirkku kirjoitti...

Voihan vesirokko! Tsempit sinne!
Veikko sairasti talvella vesirokon (ja paria kuukautta myöhemmin enterorokon) molemmat rokot tulivat häneen paljon rajumpina kuin veljeensä. Arvelin sen johtuvan atooppisesta ihosta, ehkä.
Vesirokko oli niin hurja, että oli pakko hakea atarax-resepti kutinaan.
Harmi, etten tiennyt tuosta vaahdosta muuten, ehkä kolmosen sairastaessa rokon sitten.
Meidän apteekista sai vain mentoolisalvaa, joka oli täysi fiasko. Käytin sitten perinteistä sinkkipastaa ja se sentään auttoi.
Ihme kyllä hurjasta määrästä näppyjä huolimatta ei jäänyt juurikaan arpia.
Onneksi tuli viileämmät kelit niin teidän rokkolaisilla, ei ole niin tukalaa.
Jaksamista!