sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Puolukka ja mustikka

Eli Lingon & Blåbäristä on siis kyse :) Kuinkas monelle kyseinen merkki on tuttu?? Mä luulen, että aika monelle... Silti mielestäni siihen törmään aika harvoin täällä blogimaailmassa!

Meille eksyy aina muutamia ihanuuksia per mallisto. Ystäväni on jälleenmyyjä ja tilaus on välillä vähän liiankin helppoa :)


Olen pitkään etsinyt itselleni ruskean untuvatakin seuraksi kivoja asusteita. Vihdoin tärppäsi! Minua ei ole koskaan viehättänyt akryyliset asusteet. Näistä löytyy joukosta myös villaa joten päätin kokeilla. Ihanan pehmeät ja lämpöiset! Nyt vaan puuttuu ne käsineet...


Suloinen body löysi paikan tietysti meidän kuopuksen kaapista. Mukavaa, kun on jotain muutakin päällä kuin perus Lindexiä/HenkkaMaukkaa tai meandita :)


Tämä Laventeli- tunika miellyttää myös kovasti silmääni. Joulukuun emännänetuna on muuten malliston valitsemastasi naistentuotteesta -40%. *VINK VINK* Ainut miinus on noi hihat. Talvella olisi niin kiva pitää pitkähihaisia tunikoita...

Ainiin ja kokeilemisen arvoinen asia, jonka meinasin ihan tyysti unohtaa, niin on naisten malliston Poison- housut. Ne on aivan ihanat!! Suosittelen lämpimästi kokeilemaan... Ne pysyy siistinä pesusta toiseen ja ei tule polvipusseja. Ja mikä minulle on tärkeää, niin vyötäröltä nousee tarpeeksi ylös :) Kokeilkaa ihmeessä, jos sinulla on siihen mahdollisuus.

Mallistoa pääset kurkkimaan TÄÄLTÄ
Kivoja lahjaideoita vaikka pukinkonttiin!

Ei kommentteja: